Pevanje serenade pod prozorom, dani ispunjeni sa 101 ružom, romantične večeri i nezaboravan provod svakog vikenda - sve to nas podseća na romantičnefilmove i izgleda sjajno. Ali, čljubav u realnosti nije takva, i toga smo svi svesni.

Ljubav u stavrnom svetu se prikazuje u malim stvarima. Trenutak kada pogledate svog partnera u oči i znate da li je srećan i tužan, zagrljaj kao podrška, namigivanje kao znak da će sve biti u redu i nežan zageljaj pod ćebetom dok gledate film... Ljubav je dodir, poljubac, trenutak kada zajedno rešavate sve izazove i zajedničko jutarnje buđenje. Ljubav je kada jedno drugom olakšate, motivišete se i u pravom trenutku izgovorite prave reči.

Pročitajte još:

Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubavi

Dopustite ljubavi da uđe u vaš život

Priča za 60 sekundi: kako da pronađete ljubav svog života

Kako bi se ljubav očuvala i rasla, važno je da se obe strane trude da budu u srećnojvezi.

Često muškarci nisu siguri šta mi želimo, ali ni žene nisu svesne koliko jednostavnih stvari njihov partner očekuje od njih.

Evo kojih 7 stvari muškarac očekuje u emotivnom odnosu:

1. Komplimenti

Zabluda je da samo žene uživaju u komplimentima. Često se stiče utisak da su muškarci sigurniji od žena u svoj izgled ili da toliko ne mare šta će obući i da li im dobro stoji frizura nakon šišranja - to je sasvim pogrešan utisak. Začinite svoju veu komplimentima. Kažite svom partneru kako lepo izgleda kada obuče novu košulju ili pohvalite njegov parfem. Ovo će mu uliti dozu samopouzdanja i ponovo ćete mud ati do znanja da vam se dopada.

2. Recite da zaista ceite ono što radi za vas

Zahvalnoste je ključ sreće. Ovde nije reč o novcu i cifri an bankovnom računu, već o malim stavrima koje često zaboravimo da cenimo. Zahvalite se partneru kada vam pomogne u kućnim poslovima, uradi domaći zadatak sa decom ili vas posavetuje šta da preduzmete na poslu.

Međusobnim iskazivanjem zahvalnosti, stvaramo jednu prijatnu i komfornu atomsferu u domu i podstičemo jedni druge da se i dalje trudimo.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

3. Ne bunite se kada ima sopstvene slobodne aktivnosti

Iako ste srodne duše, vi ste individue za sebe. Dopustite da partner uživa u aktivnostima i hobijima koji ga čine srećnim. U redu je ako propustite jedan zajednički vikend jer on želi sa društvom da ide na kampovanje. Uradite i vi nešto za to vreme što vama prija. Ne dozvolite da mu prbacujete za pozitivne stvari u kojima uživa, već ga podržite i podstaknite da radi stavri koje ga ispunjavaju.

5. Obnavljajte bliskost i intimnost

Život je ubrzan, donosi puno obaveza, a dan samo traje 24 časa. Ne zaboravite da se na kraju dana opustite i prepustite čarima ljubavi. Uvek podgrevajte strasti tako što ćete biti inovativni dok vodite ljubav. Pokažite interesovanje za partnera i vaša intimna iskustva. Zajedno istražujte, uživajte u svakom dodiru i pokušajte da obnovite strast koja je postojala na početku veze. Strast i iskre ne nestajus ame od sebe, već ih mi zaboravljamo okruženi poslovnim obavezima, računima, obavezama oko dece i doma. Vođenje ljubavi je jedan od najlepših načina da rdite na vašoj bliskosti - zato se prepustite i uživajte.

6. Razgovarajte

kada prođe rdni dan i završite sve obaveze, skuvajte čaj, kaf ili sipajte čašu crnog vina i razgovarajte sa partnerom. Odložite telefon, ne razmišljajte o poslu, već se samo posvetite tom trenutku. Nedostatak komunikacije vas udaljava, posebno ako ne želite ili enmate vremena da saslušate partnera. Razgovarajte svakodnevno o tome kako ste proveli dan, o zajedničkim snovima, planovima i uživajte us vakom razgovoru.

7. Pogledajte ga u oči

Ne mrioate se gledati zaljubljeno kao prvog dana, ali setite se da ga bar jednom dnevno pogledate u oči sa puno ljubavi. U očima se može sve videti, naročito ako nekoga dobro poznajete. Samo pogled ispunjen iskrama ljubavi, bez reči, može učiniti i više nego čuveno "volim te".

Izvor: Lovesensa