Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

7 SKRIVENIH ZNAKOVA DA STE ALFA ŽENA: Nećete ih lako uočiti, ali one imaju posebne osobine i razlikuju se od drugih

Nije uvek lako uočiti Alfa ženu u gomili. Ne privlače uvek pažnju na sebe, ali postoje određeni znakovi koje možete potražiti. Ovih 7 znakova mogu biti očigledniji kada su u sobi sa drugim ženama, jer te razlike postaju sve uočljivije.

 Znak da ste alfa žena479453878 Izvor: Shutterstock

Prepoznajte karakteristike snažnih i moćnih alfa žena, jer ste možda baš vi jedna od njih. Nije ih lako prepoznati, ali u grupi žena, alfa žena postaje uočljivija. Postoji čak sedam skrivenih znakova, koji odaju snažnu žensku osobu.

7 skrivenih znakova da ste alfa žena:

1. Prirodna samouverenost

Alfa žene imaju mnogo samopouzdanja, ali to se nikada ne čini kao previše samopouzdano ili kao drskost. Ona privlači pozitivnost drugih žena zbog ovog samopouzdanja i to joj može pomoći da bude još uspešnija. Vešti posmatrači mogu reći kada to samopouzdanje potiče od prirodne veštine i to će pokazati koliko je žena autentična.

Pročitajte još

2. Sve radi bez napora

Sve aktivnosti koje Alfa žene preduzimaju izgledaju jednostavno i bez uloženog napora, ali to možda nije slučaj. Verovatno je uložila veliki napor da sve što radi dođe prirodno i da se ovaj naporan rad isplatio. Umesto da pokušava da ostvari stvari, ona ima tendenciju da vidi gde je život vodi i nosi se sa situacijama kako nastaju.

3. Govori iskreno i direktno

Alfa žena nikada neće nastupiti nepristojno ili pokvareno, ali neće ni oćutati, ako postoji nešto što misle da bi trebalo da čujete. To znači da ona dobija veliko poštovanje od drugih žena, čak i ako one zaista ne žele da čuju šta govori. Ljudi će moći da vide da je iskrena i poštena i ceniće njenu otvorenost.

4. Dobro podnosi konstruktivnu kritiku

Ove žene imaju mnogo samopouzdanja i to znači da su sposobne da dobro prihvate konstruktivnu kritiku. Uvek traže načine na koje mogu da se poboljšaju i kritika joj pomaže da to učini. Neće se suprotstavljati ženama koje je kritikuju, jer će moći da vidi odakle kritike dolaze i moći će da se nosi sa svojim osećanjima.

Saznajte i...

5. Nije takmičarski nastrojena

Alfa žene nikada neće dati sve od sebe da se takmiče sa drugim ženama, jer se osećaju sigurnim u sebe. Ona zna da stalno upoređivanje sebe sa drugima nije produktivno, pa je zato odlučila da to ne radi. Kad se pogleda u ogledalo, videće da nema sa kim drugim da se takmiči osim sa sobom.

6. Emocionalna inteligencija

Snažne žene su u stanju da donesu dobre odluke o odnosima koji će im biti dobri i onima koji će biti loši. Ako sumnja da će odnos postati loš, onda će se udaljiti od toga pre nego što stvari zaista postanu loše. Ovo važi i za lične i za poslovne odnose.

7. Dobar balans između posla i slobodnog vremena

Mnogim ljudima može biti teško da uspostave dobru ravnotežu između posla i života, ali to nije nešto sa čim Alfa žena ima problem. Ona razume važnost ovoga i čini sve što je u njenoj moći da se uveri da je to postignuto. Kad oseti da joj je potrebna pauza, uzeće je bez osećaja krivice za posao koji bi mogla da obavlja.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj