Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedini cilj koji treba da postavite sebi u decembru 2015. godine

Ako želite da 2016. godina bude uspešnija od ove što je na izmaku, nemojte samo prepisivati stare ciljeve iz stare sveske. Evo šta treba pisati u novu svesku...

  Izvor: Foto: Profimedia

Kada počnete da razmišljate o tome gde biste želeli da budete sledeće godine, razmišljajte o tome šta je to što vas inspiriše, razmislite koliko ste usklađeni sa svojim vrednostima, i pogledajte oko sebe... kakvo vam je okruženje...

Hajde budite iskreni... Koliko ste iščekivali ovaj decembar, kada će se na čudesan način sve ono što ste oduvek želeli manifestovati... Kraj je godine, pa što da ne? To je vreme kad se sve želje, težnje, planovi dese! Zar niste obećali nemoguće sebi u ovo vreme prošle godine?

Nikad nije kasno za prvi put (VIDEO)...

Sećate se šta se desilo kad ste poneseni decembarskim ushićenjem i svime što je praznično, nošeni krilima beskonačnih mogućnosti, sedeli i zapisali šta će se desiti ove godine... Šta će morati da ode, a šta će morati da dođe. Sećate se posebne sveske koju ste kupili sebi kako biste zapisivali svoje ciljeve i napredak? Sećate se tog veselog živahnog osećanja kad ništa drugo nije bilo važno osim vas i vaših snova?

Ahhh, divni decembar i vi sa svojim bezbrižnim prepuštanjem i osećanjem da možete uraditi sve što naumite! I možete! O, da, možete, dragi moji.... I neki od vas ste uradili to i još više... I ako je ova godina postavila standard za sve godine koje slede, bravo! Bacite kosku sa samim sobom i nastavite da uspevate, ali za one koji su još uvek tamo gde su bili u ovo vreme prošle godine, zaglavljeni u osećaju zaglavljenosti, za one koji još uvek cupkaju u mestu, želela bih da razmislite o nekoliko stvari.

Koliko ste inspirisani time što ste "obećali" sebi prošlog decembra ili na početku ove godine? Ako niste inspirisani svojim željenim ciljem, onda zaboravite na njega i radite nešto drugo!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj