Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 koraka do obilja i ostvarenja želja: kako da privučete bogatstvo snagom uma

Zašto u vašem životu ne vladaju obilje i bogatstvo? Možda ste baš vi odgovorni za taj nedostatak, ali uz ova tri magična koraka uspećete da privučete pozitivnu energiju i bogatstvo u svoju svakodnevicu...

  Izvor: Foto: Profimedia

Reč bogatstvo donosi misli o izobilju, mnogo novca i mogućnostima kupovine, kao i pomisao na uživanje u čemu god pojedinac poželi. Takođe, bogatstvo donosi misli o doteranim kućama, finim hotelima, putovanju svetom, luksuznim automobilima i svemu što novac može kupiti. To je nešto što većina ljudi želi, ali ne veruju da može dobiti i uživati u tome. Bogatstvo je sve što smo naveli - ali i puno, puno više.

Šta je sve bogatstvo? Bogatstvo nije samo ograničeno na novac i imetak.

Bogatstvo se odlikuje u izobilju različitih oblika u našem životu i u prirodi. Osoba može da bude bogata ljubavlju, saosećanjem, dobrotom, snagom, energijom, znanjem i mudrošću.

Priroda i božanstvo odlikuju se u bogatstvu. Kao i mnogi životni oblici i biljke koje priroda proizvodi, i u beskrajnim zvezdama i svetovima koje je stvorila. Životna sila, koja se još nazive univerzalna svest, Bog, duh ili kreativna moć, želi da se ispolji, a to i čini kroz sile prirode, biljke, životinje i ljudska bića. Ova sila se takođe izražava kao želja da se izrazi bogatstvo, da raste, razvija se i postane jače i veće. Ova prirodna želja se izražava kroz sve nas, ali je često inhibirana, suzbijena i ograničena, zbog negativnog programiranja, negativnog razmišljanja, i nedostatka vere u sebe i svoje sposobnosti.

Želite li vi još veće bogatstvo? Ako je odgovor potvrdan, proučite i primenite ova 3 moćna koraka, kako snagom volje i uma da privučete bogatstvo koje zaslužujete.

1. Analiza - osvestiti sadašnji stav prema bogatstvu

Prvi korak da bi bogatstvo počelo da se uliva u vaš život jeste da analizirate i eventualno promenite svoje misli i stav prema njemu.

Um mora da bude očišćen od pogrešnih pojmova o bogatstvu, pre nego što počnete da prizivate bogatstvo u svoj život. Analiza se radi tako da prvo osvestite sve svoje misli i ideje o bogatstvu, novcu i blagostanju.

Zašto imate ili nemate novca: da li vaša prošlost ima odgovor na ovo pitanje?

Uzmite olovku i list papira i nađite mesto gde ćete biti sami i niko vas neće ometati. Mislite o bogatstvu i šta ono znači za vas, i onda pribeležite svaku svoju misao, bez obzira da li je ona dobra ili loša. Analizom se bavite 10 minuta ili dok ne nađete više ideja i misli. Nakon što završite pisanje, pročitajte, i analizirajte ono što ste napisali. Bićete iznenađeni stvarima koje su izašle iz vašeg uma.

Ova analiza će vam pomoći da nađete gde i zašto kočite sebe u vezi sa uspehom, novcem i blagostanjem. Saznaćete koje misli i pogrešne ideje su vas ograničavale. Otkrićete strahove koji su vas kočili na putu do uspeha i od izraza bilo kog nivoa bogatstva u vašem životu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj