ČAROBNA VEŽBA RIČARDA GIRA PRIVLAČI SREĆU - PROBAJTE: Ovo mu je promenilo život, evo šta treba da uradite svakog dana!

Kako da privučete sreću - jedna moćna i jednostavna vežba Ričarda Gira može pomoći!

Youtube/Printscreen/The Jonathan Ross Show

Poznati glumac Ričard Gir već godinama je budista, primenjuje tehnike meditacije, a čak je nekoliko puta bio na razgovoru sa Dalaj Lamom. Glumac je izabrao svoj duhovni put i odlučio da živi po principu pozitivnih misli i postizanja unutrašnjeg mira.

U jednom intervjuu istakao je da svakodnevno primenjuje jednostavnu i moćnu vežbu za koju veruje da privlači sreću. Praktikuje je već godinama - evo šta treba da uradite:

"Koga god da sretnem na svom putu, bilo čoveka ili insekta, prva misao koju dopuštam u odnosu na ovo stvorenje je: "ŽELIM TI SREĆU!" Ali najvažnije je da ova misao zaista bude prva: "ŽELIM TI SREĆU". To potpuno menja ono što se dešava između vas i ove osobe. Ovo kažem na osnovu ličnog iskustva. Ponekad je izuzetno teško kada se sretnete sa neprijateljem, kada se nađete licem u lice sa neočekivano teškom situacijom... Mnogo mi pomaže meditacija koja me je naučila da ne dozvolim da me savladaju negativne emocije. Dobijate priliku da stvorite prostor oko sebe... Vidite kako se u njemu pojavljuje ta negativna emocija, i pre nego što vas obuzme, uspete da je transformišete... Vidite sve kako jeste: neznanje se ispoljava; ljutnja nije ništa drugo do neznanje sa moje strane, sa strane drugih ljudi. Transformišite ga, oslobodite ga, pretvorite ga u LjUBAV. Recite svima "ŽELIM TI SREĆU!" - rekao je glumac Ričard Gir.

Često smo taoci negativnih misli i emocija. Neke od njih pokušavamo da ućutkamo, sakrijemo, potiskujemo ih u sebi, ali to samo pogoršava naš život, kao i odnose sa drugim ljudima. Ako želite da privučete sreću, poželite je drugima, razvijte krug dobrih i pozitivnih misli, vi pokrenite taj ciklus. Ubrzo ćete primetiti kako život počinje da se menja nabolje!

Izvor: Sensa