Potrebno je samo da pogledate sliku i odgovorite šta je to što u vama budi najviše osećanja, odnosno šta ste pru primetili.

Ovaj test sa mini optičkom iluzijom može otkriti čemu težite, šta sanjate i šta vas očekuje u budućnosti u skladu sa vašim odlukama i karakterom.

Ako ste prvo primetili ženu

Vi imate bistar um i mir u duši. Godinama ste radili an sebi, trudili se, borili se sa raznim vetrenjačama, ali uskoro će nagrade početi da stižu. Vi ste izvor ljubavi, života i svetlosti, a kada šaljete dobru energiju, ona vam se duplo vraća,. U budućnosti možete očekivati darove za svoj trud i za sve što ste postigli, kako na poslu, tako i u privatnom životu.

Ako ste prvo primetili drvo

Drvo kada pusti korenje ono je povezano sa zemljom i uzemljeno je. Tako ste vi stvorili svoje temelje i samo rastete, granate s ei širite na polju uspeha. U budućnosti možete očekivati veliki napredak na raznim poljima. Rođeni ste lider, osvajate sve pozicije i performanse. Savršeno predstavljate sebe i koristite iskustvo - spremni ste da ostvarite pobedu.

Ako ste prvo videli dečaka

Vi ste večiti sanjar, romantik, dete u duši. Još uvek niste spremni da se suočite sa izazovima i preprekama koje nosi ovaj svet. Ranjivi ste, ali i razigrani. U životu će vas pratiti razna razočaranja i nesigurnosti, ali uspećete sve da rešite ako ostanete verni svojoj prirodi. Ostanite dete, posmatrajte svet dečijim očima i budućnost će vam doneti stvari o kojima ste sanjali.

Anketa

Koji je vaš rezultat ovog testa?

Izvor: Sensa