Test sa slikom na osnovu vaše percepcije tumači ličnost, karakter, kao i koje su vaše blokade i prednosti. Do kraja 2022. godine imate šansu da ispravite stvari koje vam se ne sviđaju i sa novom energijom zakoračite u 2023. godinu.

Pogledajte sliku i odgovorite šta je ono prvo što ste primetili - ženu, drvo, ptice ili Sunce? Rešenje otkriva koji je važan korak ili potez koji treba da napravite pre 2023. godine.

Ako ste prvo videli ženu - Imate urođenu intuiciju i mudrost, nešto autentično u sebi što vam pomaže da otkrijete nove uvide i horizonte života. Vaš važan korak pre 2023. godine jeste da oslobodite tu mudru i snažnu žensku energiju koju nosite u sebi. To ćete najpre učiniti ako se oslobodite šablonskog razmišljanja, stečenog od strane okruženja. Oslobodite sebe od tuđeg mišljenja i pustite neka blago koje je skriveno u vašoj duši procveta.

Ako ste prvo videli drvo - Vi ste stabilna osoba koja čvrsto stoji na zemlji, ali postoji jedna prepreka - ukorenjeni ste. Mnoge stvari u životu ste postigli i ostvarili, ali mogli ste još više da ste želeli da napravite pozitivne promene. Ne plašite se promena, ne čuvajte svoje talente i mogućnosti u zoni komfora. Drvo kao simbol u ovom testu ukazuje da je vreme da neke stavri u svom životu izmenite i napravite ono o čemu ste sanjali, bez straha od neizvesnosti. Možda će vam baš ta promena u 2023. godini doneti nove šanse za razvoj.

Ako ste prvo videli ptice - Oduvek su ptice bile simbol slobode, a sada taj sladak ukus vi teba da isprobate. Pre 2023. godine raširite krila i doživite nove visine uz pomoć vlastite kreativnosti. Već dugo se plašite da poletite do neba, do uspeha, do pobede - sada je trenutak da rizikujete i da započnete svoj novi let, raširenih krila, sa puno volje i optimizma u svojim mislima i osećanjima.

Ako ste prvo videli Sunce - Korak koji je važan za vas pre početka 2023. godine jeste da istaknete svoje ideje. Vi ste izuzetno darovita osoba koja u sebi nosi obilje svetlih i neverovatnih ideja. Ne plašite se d aih podelite sa drugima, posebno ne u poslovnom svetu - baš one vam mogu doneti napredak i uspeh. Neka znanje i moć koju skrivate iznutra napokon zasija spolja.

Izvor: Sensa