Sensa magazin već godinama organizuje autentičan festival koji slavi život - Sensa Piazzetta sreće ponovo donosi duh radosti u Beograd, a 2. i 3. oktobra očekujemo vas na promenadi kod Savanove (Belgrade Waterfront). Družićemo se na kreativnim, inspirativnim i edukativnim radionicama za dušu i telo, a za festival sreće Sensa je izabrala najbolje prijatelje BelgradeWaterfront, IDEAOrganic, Fitpass i Garnier.

Uživaćemo u predivnom eksterijeru Beograda na vodi i inspirativnom programu radionica i aktivnosti, od buđenja energije pokretom, do kreativnosti, umetnosti i tehnika opuštanja i ličnog razvoja. Festival će biti otvoren radionicom Tkanje i granje na kojoj će deca učiti tehniku tkanja i osvestićemo koliko ručni rad donosi blagodeti po duhovno, emotivno i mentalno zdravlje. Od 12 časova istovremeno nas očekuju dve radionice - posetioci će se isprobati u Qi Gongu i imati priliku da vežbaju sa Ći Gong savezom Srbije, ali i oslobađati svoju kreativnost na radionici intuiutvne art terapije (akril na platnu, Fraktal Art).

sensa piazzetta okt feed 2 (4)
Promo 

Svi koji su meditaciju usvojili kao svakodnevnu praksu opuštanja, znaju koliko meditiranje pored vode deluje isceljujuće i koliko može pomoći u otpuštanju stresa i negativnih osećanja. Pozivamo sve koji vole da meditiraju i one koji nisu nikad probali, a voleli bi, da nas posete od 13 do 14 časova na promenadi kod Savanove i meditiraju na reci sa Zoranom Paunovićem. Posetioci će na festivalu imati priliku da isprobaju ukusne i zdrave IDEA Organic proizvode.

Na Sensa Piazzetti sreće zajedno ćemo vežbati i jogu sa FitPass joga timom Sonjom Veljanovski i Brankom Puzićem, a u isto vreme, od 14:30 do 15:30 posetioci će moći da saznaju nešto novo o aromakozmetici na radionici brenda Klementina Aromakozmetika. Garnier je pripremio za sve posetioce festivala zabavan kviz, a dobitnici će kao nagradu dobiti sjajne Garnier proizvode za negu i lepotu koji su inspirisani prirodom.

Jedan od prvih utisaka kada posetite Sensa Piazzettu sreće svakako je kreativnost, pa ćemo dan nastaviti u tom duhu na maštovitoj i relaksirajućoj radionici slikanja ART&VINO. Istovremeno, u periodu od 16 do 18 časova Vlasta Kokotović održaće radionicu na kojoj ćete učiti kako da napravite svoj eterični parfem.
Ulaz na festival je besplatan!