Iza nas je divan dan prepun radosti, novih saznanja, kreativnosti i uživanja. Ali pred nama je i drugi dan festivala Piazzetta sreće i spremili smo vam zanimljiv program!

Kako bismo i ove nedelje odnegovali teloi duh upoznaćemo se sa Tai Chi tehnikom. Uplovićemo zajedno u meditaciju kroz pokret i dočekati dan sa osmehom.

Od 13 časova je sama Holistička akademija Maya i pokazaće vam vežbe disanja i yogu na stolicama. Dobićete sve što vam je potrebno da se i tokom radne nedelje pred nama opustite i povežete sa sobom. Sa vama će biti njihove divne instruktorke Marijana Gnjidić i Dragana Jokanović.

Od 13 časova ćemo otkriti tajne Venere sa Jasminom Mrdalj. Saznaćemo kako da aktiviramo Veneru i šta ona simbolizuje. Ona je zadužena za centar naše privlačnosti, seksualnosti i sposobnosti uživanja kao i privlačenje obilja u naš život. Kada ona nije u balansu mi nemamo zadovoljstvo, uživanje, novac, ljubav, skladne emotivne odnose. Saznaćemo kako se Venera u disbalansu ogleda na fizičkom nivou.

Od 14 časova se opet družimo sa fantastičnom ekipom koja će nas odvesti dalje i dublje u upoznavanje vibratorne medicine, energijom isceljenja i Lucha T8 aparatom.

Sa vama se od 17 časova druži i Jelena Malenović i pričaćemo o energiji leta, disanju, hrani i obnovi organizma.
Od 17 časova imamo još jednu kreativnu ali i coaching radionicu – Izheklajte svoju mandala sa Katarinom Ilić.

I Art&Vino radionica slikanja će biti sa nama od 16 časova pa ko nije stigao u subotu čekamo ga da zajedno stvaramo umetnost danas!

Dođite 11. jula na Kalemegdan da probudimo energiju!

Izabrali smo i najbolje prijatelje za vas: Avon, Idea Organic, Garnier, Fuze Tea!

sensa piazzetta srece drugi dan
Sensa 

Dobro došli!