Već od 12 časova Sensa Piazzette sreće očekuje posetioce na Kalemegdanu kod Muzičkog paviljona. Pored predstavljanja zdravih i zanimljivih proizvoda koji su izabrani u skladu sa Sensinim standardima na Piazzetti sreće vas očekuje i zanimljiv program. Telo i duh ćemo odnegovati i uz Qi Gong vežbanje sa Qi Gong savezom Srbije. Naučićemo da balansiramo svoju energiju i unesemo radost u svaki pokret.

Spremili smo vam i izuzetno zanimljivo predavanje o zdravlju,vibratornoj medicine, bioreyonantnoj dijagnostici isceljujućoj prirodnoj frekvenciji Zemlje. O vibratornoj medicini ćete više saznati od mr.sci.med Valentine M. Jakovljević, magistre neuronauka-epileptologa. A isceljujuće frekvencije ćete moći da probate in a licu mesta testiranjem LuchaT8 aparata. Vibracije, isceljujuće frekvencije i sve o vibratornoj medicini od 13 časova.

Od 13 časova ćete moći i da se upoznate sa svojom cikličnom prirodom i Marianom Valtner – saznajte kako da budete nežni i podržavajući prema sebi uz „Veshta“ paket za intimnu negu.

Od 14 časova naš stalni saradnik dr Boško Hristić će održati predavanje Ravnoteža zdravlja i tehnika reprogramiranja a od 17 časova ćete od dr Gordane Marković Petrović saznati sve o mudrosti zdravlja i ajurvedi kao i o pulsnoj dijagnostici.

Ukoliko vas zanima PEAT tehnika, kako funkcioniše i kako može da doprinese vašoj vitalnosti i celovitosti od 17 časova održaće se PEAT konsultacije i predstavljanje PEAT procesa. Naša draga saradnica Marija Zatezalo vas očekuje!

Nismo zaboravili ni da se posvetimo kreativnosti i zato od 12 časova dođite da zajedno crtamo fraktale sa Školom Iskon a od 16 časova vas očekuje posebna poslastica a to je radionica slikanja sa školom Art&Vino.

Dođite 10. jula na Kalemegdan da rastemo zajedno!

Izabrali smo i najbolje prijatelje za vas: Avon, Idea Organic, Garnier, Fuze Tea!

Ceo program festivala pogledajte OVDE!

Dobro došli!