Magazin Sensa vas sa svojim prijateljima Belgrade Waterfront, IDEA Organic, FitPass i Garnier poziva da učestvujete u zanimljivim, maštovitim i edukativnim radionicama i vikend završite ispunjeni samo pozitivnom energijom.

Započinjemo dan aktivno u predivnom eksterijeru Beograda na vodi - od 12 časova vežbaćemo Tai chi sa Ći Gong savezom Srbije i učiti kako da u svakom pokretu pronađemo radost, lepota i sklad. Jedna od omiljenih radionica do sada na Sensinom festivalu svakako je crtanje fraktala, a i ovoga puta Škola fraktala Iskon otkriće vam kako iz linija, oblika i boja možete saznati šta poručuje vaša intuicija, kao i kakva moć i kreativnost je skrivena u vama.

Od 14:30 do 15:30 vežbaćemo jogu i učiti razne joga asane uz FitPass tim Sonju Veljanovski i Branka Puzića. Bez obzira da li ste iskusni joga vežbač ili početnik, možete učestvovati, opustiti um i obradovati svoje telo. Mnoge posetioce će sigurno zainteresovati i radionica Tvoji magneti sreće od 16 do 18 časova (Energetska, šamanska i psihosomatska medicina), a radionicu će održati Magdalena Perth.

sensa piazzetta okt feed 3 (6)
Promo 

Od 17 do 19 časova očekuje vas radionica aromakozmetike koju će održati tim iz brenda Klementina Aromakozmetika - naučićemo nešto novo o pripremi i korišćenju macerata i seruma za lice. Posetioci Sensa Piazzette sreće moći će da isprobaju sjajne proizvode koje na festival donosi IDEA Organic, a naš prijatelj Garnier pripremio je zabavan kviz u kojem mogu da učestvuju svi posetioci, a u toku dana biće izvučeni dobitnici vrednih Garnier nagrada.

Na kraju samog druženja, u periodu od 16 do 18 časova priuštite pravu meditaciju čulu mirisa i napravite svoj eterični parfem na radionici Vlaste Kokotovića.

Dođite da zajedno širimo radost! Ulaz je besplatan!