Sensa Piazzetta sreće je festival koji godinama oduševljava Beograđane svojim duhom, energijom i programom blagotvornim za dušu i telo. Ove godine Sens magazin održao je Piazzettu sreće na Kalemegdanu 10. i 11. jula i ponovo doneo energiju radosti, ljuibavi i prijateljstva.

Festival je održan uz pmoć odabranih i divnih prijatelja koji su predstavili svoje proizvode i imali zanimljive aktivacije. Posetioci su imali priiliku da se upoznaju sa Garnier Bio linijom za negu lica i Fructus proizvodima za kosu, Avon je predstavio sun liniju i specijalnu Anew pro-vita D kremu za lice, a svi posetoci uživali su u zdravim proizvodima iz IdeaOrganic i u Fuzetea osveženju uz nove ukuse marakuje i šumskog voća bez šećera. Za magičnu cvetnu dekoraciju zahvalni smo Teleflori.

Uz instruktore iz Holističlke akadaemije Maya vežbali smo jogu, naučili koje vežbe nam mogu pomoći na poslu, ali smo se isprobali i u veštinama tai čija i ći gonga sa ekipom iz Ći gong saveza Srbije. Crtali smo fraktale sa Školom Iskon, zajedno slikali i razvijali kreativnu energiju sa ekipom ART&Vino.

Predavanje Jasmine Mrdal o Buđenju Venere inspirisalo je i motivisalo mnoge posetioce, dok smo od Doktora Boška Hristića naučili nešto novo o zdravlju i ravnoteži. Dr Valentina M. Jakovljević nas je upoznala sa vibratorom medicinom i biorezonantnom dijagnostikom, a u nedelju Katarina Ilić nas je naučila koliko heklanje mandala može da bude opuštajuće, kreativno i meditativno.

Posetioci festivala Sensa Pizazetta sreće mogli su da probaju vegansko KOMLEKO, upoznaju se sa nakitom i eteričnim uljima Manipura concepta i sa radom lokalnih preduzetnika i proizvođača koje su predstavili naši prijatelji iz Gnezda concept store.

Ambasada Indije u Beogradu predstavila je svoju zemlju na Sensa Piazzetta sreće, a posetioci su uživali u specijalitetima indijske kuhinje. Otkrili smo koliko je voda dobra kada je pijemo iz Plave solarne boce, a Mariane Valtner nam je pokazala kako da budete nežni i podržavajući prema sebi uz „Veshta“ paket za intimnu negu.

Na štandovima posetioce su još oduševili i prirodna kozmetika YassEssential koju je kreirala Jasmina Mrdalj, preparatima Doktor More i aparat Lucha t8 sa prirodnom frekvencijom planete.

U okviru Sensa Piazzette sreće dodeljena su SENSALOVES2021 priznanja - Garnier u kategoriji CONSCIOUS, Idea ORGANIC, Henkel CLEAN, Avon NATURAL, Ducla SWEET & HEALTHY i ffm podcast u kategoriji CHANGE.

Željno iščekujemo i radujemo se još jednoj Sena Piazzetti sreće na kojoj se nadamo da ćete biti naši gosti!