Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sensa seminar: Budite zvezda u svom životu

Kako da privučemo ljubav, probudimo veru i ispunimo nade!

  Izvor: Foto: PROMO

U subotu, 5. decembra 2015. godine od 11 do 14 sati u prostorijama Medija centra u Vlajkovićevoj 8 u Beogradu, održaće se druženje čitateljki magazina Sensa i You Tube kanala Prepoznavanje. Tri dame koje učestvuju kao predavači provešće nas kroz ljubav, veru i nadu, i pokazati nam tehnike kako da privučemo ljubav, probudimo veru i ispunimo nade!

Holistički terapeut Goga Vergaš iskusila je mnoge dobrobiti terapija i zato ih primenjuje u svojoj praksi. Sertifikovani praktičar Rekonektivnog isceljenja, hipnoterapeut, regresoterapeut, koji u svom radu koristi i tehniku iscelivanja vremenskih linija, zaljubljenik u aromaterapiju i čaroliju koju ona stvara.

Srcem i sa puno ljubavi, znanjem i dugogodišnjim iskustvom, svakom klijentu se posvećuje u celini. U svom radu pronalazi puno ljubavi u interakciji sa klijentima, a tema o kojoj će govoroti je "Jedna kap ljubavi menja sve".

Dr Lea Imširagić, energo terapeut i astrolog je magistrirala na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, na Katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP u Klivlendu, Ohajo. Završila je akupunkturu na IASC u Beogradu i član je Američke asocijacije za energetsku psihologiju - ACEP. Lea je sertifikovani Bahov praktičar i tvorac astrološkog sistema isceljivanja "Energetska Astrologija".

Svoja predavanja redovno drži na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju "Johannes Kepler" u Beogradu, Ljubljani, Krakovu, a učesnik je i predavač na mnogobrojinim stručnim astrološkim konferencijama i seminarima u Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskoj, Rusiji, Sloveniji, Brazilu i Čileu. Njena tema je „Samo dodji i budi to što jesi". U svim tradicijama je poznato da je najvažnije održavati unutrašnju vatru da bi smo bili vitalni, puni snage i života.

Iz ovog našeg unutrašnjeg Svetla (3. čakre) izvire naša sposobnost jasnoće, spontanosti i mogućnosti da se samo pojavimo u svom životu i živimo ono što jesmo time kreirajuće sve na najbolji način i obasjavajući sve oko sebe. Na ovom predavanju će biti prestavljeno praktično kako kroz znanja iz astrologije i energetske psihologije aktivirati svoju unutrašnju vatru života koja nam daje samopouzdanje, budi u nama igru i smelost da radimo samo ono što volimo pretvarajući to u radosno delovanje i postignuća.

Holistički terapeut Tatjana Jevđović će se kroz temu "Esencija nade" pozabaviti mentalnim i duhovnim aspektom naše ličnosti i pomoći nam da u nama probudimo vizuju i kretivnost, i pogledamo šta je sa one strane. Nada je u nama, tako da je sa one strane baš kao i sa ove trane, samo je bitno da osvestimo gde smo i gde pripadamo. Tatjana Jevđović je holistički terapeut, osnivač Centra Beauty Imagini, koji se bavi tradicionalnim tehnikama masaže, kao i tretmanima lica i tela, koji se rade na holistički način, tvorac radionica "Umetnost ravnoteže".

Kotizacija: 2.500 din

Uplatilac: Ime i prezime uplatioca, adresa stanovanja

Svrha uplate: Sensa seminar

Primalac: Adria Media Group doo, Vlajkovićeva 8

Valuta: RSD

Iznos:

Račun primaoca: 105-11138-80 AIK banka

Nakon uplate pošaljite mejl sa potvrdom na [email protected].

budite_zvezda_u_svom_zivotu_aps
Izvor: Foto: PROMO

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj