Sadguru je pozanti guru čija predavanja na Youtube slušaju ljudi širom sveta. Nedavno je pričao o tome koju boju odeće treba nositi za sreću, a sada otkriva kako nikako ne treba držati odeću u kući.

"Sigurno su vam roditelji kao deci govorili da vaša odeća treba da bude složena i da je pravilno složiti i čuvati posteljinu. Uvek su nam govorili da namestimo krevet i složimo posteljinu nakon što se probudimo ujutru. Postoji izreka - "Ako ne složite svoju odeću ili posteljinu, po njoj će plesati demoni." Ovo ukazuje na negativnu energiju. Dakle, pogledajte papir. Ako ga samo zgužvate i tako ostavite, on privlači negativan oblik energije. Ako ga držite pravim i složenim, njegova energija je dobra. Zbog toga je važno da pazite kako ostavljate stvari u kući."

Ovom teorijom ne bavi se samo Sadguru, već i fengšui tradicija prema kojoj se smatra da je svaki nered simbol loše energije, siromaštva i negativnosti. Zato je važno da odeća bude u ormanu uredno složena, a krevet namešten čim ustanete iz njega.

U urednom domu vladaju pozitivna energija i radost, a u neurednom nesreća i negativne vibracije!

Izvor: Sensa