Potrebna vam je jedna keramnička ili drvena okrugla činija. U njoj stavite kristale koji pozitivno utiču na privlačenje energije obilja. To mogu biti citrin, tigrovo oko, žad, pirit, zeleni aventurin... Zatim ubacite stvari koje simbolizuju napredak ili za vas imaju posebno značenje. Na primer, novčanicu koju dugo čuvate, srećan kamen sa omiljene plaže na kojem možete napisati neke inspirativne i motivišuće reči, simbol leptira, znak novca, simbol beskonačno, neki nakit koji u vama budi lepa osećanja.... Nakon toga dodajte metalne novčiće u valuti vaše ili druge zemlje, ali najpovoljnije je dodati kineske feng šui novčiće.

Na kraju, na list papira napišite iznos novca koji želite da manifestujetete. savijte papirić i stavite u činiju bogatstva. Kada ispunite cilj koji ste zapisali, napišite novu cifru na novi papirić.

Prema feng šuiju činiju blagostanja možete staviti u bilo koju prostoriju u domu, ali u sektor u koji treba da uđe obilje. Uglavnom je to dnevna soba kao simbol prosperiteta za celu porodicu, ili je to ugao radnog stola. Koju god prostoriju da izaberete, važno je da stavite vazu bogatstva u krajnji levi ugao prostorije.

Pored vaze bogatstva možete držati i druge feng šui simbole za privlačenje novca poput figure žabe, srećnih figura slončića, biljku pahiru ili krasulu, a možete i poređati okolo kineske novčiće

U video prilogu ispod pogledajte kako da napravite feng šui činiju bogatstva!

Kako da sami napravite feng šui činiju bogatstva TikTok/toronto.lifecoach

Izvor: Sensa