Feng šui filozofija života ima za cilj da od našeg životnog prostora napravi mesto koje će biti oaza opuštanja i mira, gde će kružiti dobra či energija i ukućanima donositi sreću, bogatstvo, blagostanje. dobro zdravlje...Osim pravilnog rasporeda nameštaja i postavljanja biljaka i amajlija, za privlačenje sreće i sprečavanje nesreće, potrebno je uraditi samo jednu jednostavnu stvar.

Kupatilo je mesto odakle iz nas treba da "ode" sva loša energija, sve ono što je štetno i loše, mesto gde se simbolički čistimo. Zbog toga je važno da ogledalo ne držimo na mestu odakle treba da se vidi toaletna šolja, jer bi to značilo da vaša sreća i prospertitet odlaze od vas.

Međutim, jednu stvar mnogi zaboravljaju, a važna je! Iako je reč o sitnici, ta sitnica je zapravo velika jer može da prizove nesreću u naš dom. Poklopac od wc šolje uvek treba da bude zatvoren kada je ne koristite, a to važi i za još jednu stvar kako bi se sprečilo da loša energija pređe u ostale delove stana. O čemu se radi pogledajte u videu ispod:

Feng šui trik koji privlači sreću i blagostanje u dom Tik Tok

Izvor: Sensa