AKO IMATE OGLEDALO U HODNIKU, OVO TREBA DA ZNATE: Feng šui upozorenje - kako da odbijete lošu energiju koja ulazi spolja

Feng šui upozorenje za postavljanje ogledala u hodniku - evo šta uvek treba da izbegnete! Privlači loše finansije, svađe, negativnu energiju...

Shutterstock

Drevno feng šui učenje zasniva se na harmoniji između čoveka i prirode, a uređenje doma po ovim principima podrazumeva da pozitivna energija nadvlada negativnu.

Svaki predmet u kući može doneti pozitivnu ili negativnu energiju, zaštititi je od toksičnih vibracija ili privući nevolje. Posebno treba obratiti pažnju na stvari koje imate kod ulaza u dom, odnosno u hodniku ili predsoblju. Ovaj prostor prema feng šuiju predstavlja otvor za energiju, prvi filter kroz koji ona treba da proteče kako bi ušla u dom.

Jedna od najvećih grešaka u uređenju ulaznog prostora jest epostavljanje ogledala. Prema feng šuiju, ogledalo može uticati na kretanje energetskih tokova u prostoru stana. Refleksija će pustiti pozitivnu energiju da teče u kuću, ali će je odmah potisnuti nazad.
Ogledalo u kojem se vide ulazna vrata je najlošiiji izbor, a evo kakvu štetu može napraviti u vašem domu:

  • Energija će napustiti dom, u porodici će početi svađe, a topla osećanja mogu nestati.
  • Atmosfera u domu postaje neprijatna.
  • Umesto dobrih ljudi, ova greška može privući toksične ljude.
  • Može negativno uticati na finansije.
  • Ogledalo može da apsorbuje negativnu energiju ljudi koji dolaze sa lošim namerama.

Ukoliko želite da imate ogledalo u hodniku najbolje je postaviti ga na bočne zidove naspram vrata, odnosno na zid koji je pod pravim uglom prema vratima.

Izvor: Sensa