Sastojci:
- 2 kg šampinjona
- 2 dl vode
- 2 dl ulja
- 2 dl sirćeta
- 2 glavice očišćenog belog luka
- 1 vezica peršuna
- 1 supena kašika suvog biljnog začina
- po ukusu soli
Priprema:
Šampinjone bariti 30 minuta, pred kraj dodati sok od pola limuna. Skuvane procediti i ostaviti da se ohlade. U dublju šerpu sipati vodu, ulje i sirće, dodati iseckane prethodno obarene šampinjone, seckani beli luk, seckani peršun, začin i so. Sve blago izmešati, potom staviti da provri 5 minuta. Skloniti sa šporeta i ostaviti da se ohladi. Hladnu salatu preručiti u vatrostalnu činiju i do služenja držati u frižideru.
Izvor: Recepti
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
AMAZON NOVI PARTNER TELEKOMA: Svetski, a naš!
5 ZNAKOVA DA U ŽIVOTU PRISTAJETE NA MANJE NEGO ŠTO ZASLUŽUJETE: Nezadovoljstvo će ugušiti vaše darove - izađite iz senke
9 KORAKA DA PREBOLITE RASKID: Prestanite da ga pratite na društvenim mrežama!
Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju