Kajgana je jedan od omiljenih izbora za doručak. Ovo jelo daje nam fanstastičnu mogućnost da kombinujemo razne namirnice i tako stvorimo jedinstveno kulinarsko remek-delo. Ali, ovu kombinaciju kajgane do sada niste probali.
Tajni sastojak ove kajgane je zvezda jeseni - bundeva.
Iako vam možda na prvi pogled ne izgleda spojivo, na prvi zalogaj ćete shvatiti koliko su zapravo bundeva i jaje odlična kombinacija.
Recept za kajganu sa bundevom
Sastojci:
- 2 kriške bundeve
- 4 jaja
- 100 g parmezana
- so, biber
- maslinovo ulje
- seckani peršun (po želji)
Priprema:
Oljuštene i očišćene od semenki kriški bundeve iseckajte na sitne kockice. U tiganj sipajte kašiku maslinovog ulja, pa zagrejte na srednjoj vatri. Ubacite bundevu i pržite dok ne omekša.
Umutite jaja, pa sipajte u tiganj i dodajte parmezan. Pržite uz mešanje, pa dodajte so, biber i peršun.
Služite uz pavlaku i dvopek.
Izvor: Lovesensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!