Ime ove pečurke „cibarius" potiče iz latinskog jezika i znači „dobra za jelo". Pored toga što je delikatesna, ona je i lekovita. Sadrži osam esencijalnih aminokiselina, vitamin A i povećava otpornost organizma.
Ovu pečurku možete pripremati kao gulaš, sa povrćem, pirinčem, a takođe je možete i staviti u marinadu. U svetu ova pečurka je na stolovima mnogih ekskluzivnih restorana, može se kupiti u prodavnicama u svežem ili suvom stanju.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!