Sastojci:
- 3 srednje velika patlidžana
- 100 g gaude
- 150 g stišnjene šunke
- 2 kašike prezli
- 2 češnja belog luka
- paradajz
- maslinovo ulje
Priprema:
Patlidžane narežite na kriške po dužini, posolite i ostavite da odstoje. Nakon nekoliko minuta malo ih ocedite i osušite kuhinjskim papirom. Kriške ispecite u rerni zagrejanoj na 200°C 20-ak minuta. Za tortu pripremite okrugli kalup, nauljite ga maslinovim uljem pa slažite red patlidžana, šunke, sira i prezli dok ne potrošite sastojke. Završite sa paradajzom i pospite belim lukom. Zapecite u rerni 25 minuta na 180°C.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!