Sastojci:
- 10 suvih paprika potopiti u vodu da prenoće
- 1/2 litre mlevenog paradajza svežeg (nekuvanog)
- 50 ml ulja maslinovog hladno ceđenog
- 1 kašičica tucane ljute paprike (po ukusu)
- malo soli - ko baš voli
- 1 kašičica ili sušenog bosiljka ili origana (po ukusu)
Postupak:
Sve sastojke dobro proraditi u blenderu, odložiti u teglu (dobije se puna tegla, velika od 720 ml). Ovo može da se koristi kao preliv za salate, kao namaz, kao osnova za čorbu! Prijatno!
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!