Sastojci:
- 1 šolja kikiriki putera
- 3 jaja
- 3/4 šolje žutog šećera
- 1/4 šolje nemasnog mleka
- 2 kašicice ekstrakta vanile
- 1 kašicica praška za pecivo
- 1 šolja pšeničnih klica (mekinje)
- 1/2 šolje pšeničnog brašna
- 3/4 šolje mrvica crne čokolade
- kokosovo ulje, nerafinisano
Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Vatrostalni dublji pleh premažite kokosovim uljem. U ciniji pomešajte kikiriki puter, jaja, šećer, mleko i vanilu i mešajte dok ne dobijete glatku masu. Dodajte prašak za pecivo i dobro promešajte. Zatim dodajte pšenične klice (mekinje) i brašno a na kraju čokoladu. Izručite masu u pleh i pecite 25
minuta. Slobodno proverite da li je kolač pečen tako što ćete zabosti nož ili čačkalicu. Ako se testo ne lepi za nož - gotovo je. Kada se kolač ohladi, nasecite na krupne kocke.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!