Sastojci:
- 1 crvena paprika
 - 1 tikvica
 - 1 ljubičasti luk
 - 250 g dimljenog tofua ili običnog tvrdog tofua
 - 3 štapića za ražnjiće
 - 2 kašike suncokretovog ulja za pečenje
 
Sastojci za marinadu:
- 1 dl maslinovog ulja
 - 2 prstohvata suvog timijana
 - 2 prstohvata suvog bosiljka
 - 1 kafena kašičica soka od limete ili limuna
 
Priprema:
Napravite marinadu od svih navedenih sastojaka. Iseckajte tofu na kocke veličine 2 cm. Stavite ih u marinadu na minimalno dva sata. Iseckajte papriku i luk na kvadrate veličine 2 cm.
Tikvice iseckajte na kriške slične veličine. Na drveni štapić nanižite tofu kocku, luk, papriku, tikvicu i ponavljajte postupak dok ne napunite štapić. Zagrejte gril tiganj, stavite ulje i pecite ražnjiće sa svih strana dok ne dobiju zlatnosmeđu boju.