Sastojci:
- velika konzerva ili 2 male konzerva belog pasulja
- sok od pola limuna
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- 2 kašike vinskog sirćeta
- 1 kašičica senfa
- so
- sveže mleven biber
- 1 kašika listića sveže majčine dušice
- oko 10 listića svežeg bosiljka
Priprema:
Pasulj iscedite i dobro isperite. Stavite ga u blender ili električnu seckalicu pa mu dodajte limunov sok, maslinovo ulje, oljušćeni luk, senf pa so i biber po ukusu. Miksujte dok ne nastane gladak pire; po potrebi dodajte kašiku - dvije vode.
U pire dodajte listiće majčine dušice i iscepkane listove bosiljka. Kratko umiksajte pa prebacite u zdelicu i poslužite.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!