Sastojci:
- velika konzerva ili 2 male konzerva belog pasulja
- sok od pola limuna
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 čen belog luka
- 2 kašike vinskog sirćeta
- 1 kašičica senfa
- so
- sveže mleven biber
- 1 kašika listića sveže majčine dušice
- oko 10 listića svežeg bosiljka
Priprema:
Pasulj iscedite i dobro isperite. Stavite ga u blender ili električnu seckalicu pa mu dodajte limunov sok, maslinovo ulje, oljušćeni luk, senf pa so i biber po ukusu. Miksujte dok ne nastane gladak pire; po potrebi dodajte kašiku - dvije vode.
U pire dodajte listiće majčine dušice i iscepkane listove bosiljka. Kratko umiksajte pa prebacite u zdelicu i poslužite.
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
AMAZON NOVI PARTNER TELEKOMA: Svetski, a naš!
5 ZNAKOVA DA U ŽIVOTU PRISTAJETE NA MANJE NEGO ŠTO ZASLUŽUJETE: Nezadovoljstvo će ugušiti vaše darove - izađite iz senke
9 KORAKA DA PREBOLITE RASKID: Prestanite da ga pratite na društvenim mrežama!
Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju