Sastojci:
- 1 šolja suvih šljiva
- 1 šolja zobenih pahuljica
- 1 šolja krupno naseckanih oraha ili badema
- 4 kašike maslaca od badema, tahinija ili kikiriki-maslaca
Priprema:
U vodi 10 minuta potopite 1 šolju suvih šljiva. Nakon toga ih ismiksajte u blenderu tako da dobijete gustu pastu. Prebacite je u činiju i dodajte šolju zobenih pahuljica i šolju krupno naseckanih oraha ili badema i 4 kašike maslaca od badema, tahinija (paste od susama) ili kikiriki-maslaca.
Dobro promešajte i stavite u kalup obložen papirom za pečenje. Ostavite u frižideru oko pola sata i isecite na pločice.
Savet: držite ih u frižideru.
Izvor: Sensa klub
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!