Sastojci:
- 300 g orašastih plodova po izboru
- 100 g komadića narandžine kore
- 60 g bezglutenskog brašna
- 200 g meda
- kašičica cimeta
Priprema:
Prvo pomešati orašaste plodove, koricu narandže, cimet i brašno. Zagrejati med i preliti preko mešavine. Dobro promešati drvenom kutlačom i staviti u kalup oblložen papirom.
Peći na 160 stepeni oko 30 minuta.
Izvor: 100 posto prirodno
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!