Sastojci:
- 300 g šargarepe
- 4 kašičice ulja
- 3 čena belog luka
- 3 kašike seckanog peršuna
- 1/2 kašičice čilija u prahu
- 1 kašika slatke paprike
- 1 kašičica mlevenog kima
- so
Priprema:
Šargarepu iseckajte na kolutove i prokuvajte u hladnoj vodi. Ocedite i ostavite da se ohladi.
Iceskajte sitno beli luk, pomešajte sa peršunom, čilijem, mlevenom paprikom i dodajte so. U tiganju zagrejte ulje sa malo vode i kratko prokuvajte ovu smesu.
Dodajte limunov sok i prelijte ovim umakom ohlađenu šargarepu.
Izvor: Vegetarijanska kuhinja
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!