Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdrava i lepa: VMA plan ishrane leči i celulit i višak kilograma

VMA plan ishrane je prilagođen čak i za one sa zdravstvenim tegobama.

  Izvor: Profimedia

Plan ishrane koji preporučuju lekari je najbolji izbor ukoliko želite da brzo izlečite problem sa celulitom.
Mogu da je drže svi, naročito dijabetičari, osobe sa problemima sa štitnom žlezdom i oni koji imaju srčanih tegoba.

Osim što ova bolnička dijeta za mršavljenje uspešno skida kilograme, ona obezbeđuje vitalnost, ubrzava metabolizam i vrši detoksikaciju celog organizma.

Kako funkcioniše bolnička dijeta sa VMA

Postoji mnogo režima ishrane koji su slični ovom, neki se čak pozivaju na to da su bolji i efikasniji, međutim morate znati da su sve druge dijete bazirane na brzom gubitku viška telesne težine, što za posledicu može da ima ozbiljno narušavanje celokupnog zdravstvenog stanja. Dok, sa druge strane, VMA dijeta služi prvenstveno za ubrzavanje metabolizma i unapređivanje zdravlja, što naposletku dovodi do prirodnog i zdravog mršavljenja.

Tokom primene bolničke dijete, telesna težina se redukuje zahvaljujući značajnom smanjenju unosa masti i ugljenih hidrata, a povećava se njihovo konvertovanje u energiju koju će organizam potrošiti. Ovaj princip predstavlja potpuno prirodan način mršavljenja, jer se zasniva na procesima koji nisu iscrpljujući za organizam, a rezultati su primetni i što je najvažnije, održivi na duži vremenski period.

Kako da ubrzamo metabolizam: dobra ishrana umesto dijete

VMA dijeta 15 dana predviđa eliminaciju voća, krompira, šećera, testenine i proizvoda od žitarica iz ishrane, a preporučuje se umereno konzumiranje jaja, mesa, zelene salate, ribe i kafe. Ukoliko se pravilno pridržavate pravila, bolnička dijeta za mršavljenje uspešno eliminiše 5 do čak 15 kilograma u periodu od 15 i 18 dana. U nastavku teksta ćemo vas informisati o osnovnim pravilima i jelovniku ovog načina ishrane.

Pravila vojne dijete su stroga

Zbog činjenice da poreklo vodi iz institucije koja je vojnog tipa, tako i sama VMA dijeta zahteva strogo pridržavanje određenih pravila, kojih se morate držati do kraja.

Najvažnije je da potpuno eliminišete šećer - kako iz napitaka, tako iz same hrane. Nije dozvoljeno ni korišćenje veštačkih zaslađivača, jer oni veoma brzo stvaraju osećaj gladi. Ovo takođe podrazumeva i zabranu konzumiranja alkohola, koji je glavni uzročnik stvaranja masnih naslaga u abdominalnom delu, kao i potpuno odbacivanje cigareta.

Pošto je u pitanju režim ishrane koji funkcioniše na cikličnom principu, on se nakon svakog petog dana ponavlja. U zavisnosti od željenih rezultata koje želite da postignete, VMA dijeta za mršavljenje se sprovodi 15 do 18 dana.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj