Sastojci:
- 1 veća veza sremuša (ili 2 manje veze)
- 3 jaja
- 1 šolja dozvoljenog brašna
- 1,5 šolje kisele vode
- Pola praška za pecivo
- Malo soli i bibera
- 1,5 kašika maslinovog ulja
- 3 kašike sira
Priprema: Pomešajte prvo suve sastojke, pa dodajte kiselu vodu, jaja, ulje i sir. Iseckajte sremuš i dodajte ga. Sipajte u manji pleh i pecite na 200stepeni dok ne porumeni.
Izvor: Hrono kuhinja
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!