Sastojci (za 6 osoba):
- 500 g ribizli (crvene ili pola crvenih, pola crnih)
- sok od 1 limuna
- 100 g šećera
- 2-3 grančice sveže nane
Priprema: Ribizle operite, očistite i proberite. Zajedno s limunovim sokom, šećerom i listićima nane blago ih izgnječite i prokuvajte.
Kašu procedite kroz sito i ostavite da se ohladi. Zatim je snažno ulupajte mutilicom. Izlijte u pleh i stavite na 2-3 sata u zamrzivač. Svakih 20-30 minuta snažno promešajte. Vadite kugle kašikom za sladoled i servirajte u rashlađene caše. Ukrasite nanom i bobicama ribizle.
Izvor: Lisa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!