Dr Boško Hristić nam predlaže nekoliko metoda koje nam mogu pomoći da očuvamo svoje zdravlje.

Šta zapravo znači kada kažemo da vodimo kvalitetan i ispunjen život? Za svakog čoveka, sreća i uspeh predstavljaju stvar ličnog izbora i afiniteta. Međutim, kada postignemo jedinstvo sa sopstvenim bićem, stvari postaju jednostavnije. Pored dobrog zdravlja na fiziološkom nivou, kvalitetan život podrazumeva i da imamo dobar osećaj sebe. To znači da sebe posmatramo kao biće koje zaslužuje ljubav i pažnju, uspeh i napredak. Samo kada postignemo unutrašnje jedinstvo, mi možemo i manifestovati postignuća i uspehe. Unutrašnje jedinstvo postižemo tako što primenjujemo principe koji nam pomažu da aktiviramo sve svoje supermoći sa kojima smo rođeni. Biti u dobroj ravnoteži sa dubljim delovima sebe je najvažniji uslov za sve uspešne aktivnosti spolja. Tako izlazimo iz štetnih vibracija blokiranih emocija, oslobađamo se limitirajućih uverenja i radimo detoksikaciju svog organizma od poremećenih frekvencija koje nose štetne informacije za naše ćelije i organe.

Kako do ravnoteže?

Već hiljadama godina poznati su znanja i veštine zdravog života, preventive i stimulisanja organizma na samoizlečenje. Pre svega, tu su tradicionalna kineska medicina, indijska ajurveda, joga, aromaterapija, terapije kristalima, zvukom, bojama, dodirom, energetske terapije, Qi Gong, kontaktne i beskontaktne masaže, itd.
Jedan od najboljih načina da ostvarimo ravnotežu jeste i vibratorno-kvantna medicina. Mogućnosti koje nam ona stavlja na raspolaganje su brojne. Ona kombinuje različite metode sa velikim uspehom: informoterapiju, mikrotalasnu rezonantnu terapiju, biorezonantnu terapiju…

Ovaj holistički pristup nam omogućava da saznamo do koje je vibratorne promene došlo u organizmu i putem kojih vibracija možemo da prevaziđemo štetne promene.
Povoljno dejstvo mogu imati vibracija biorezonantne terapije reprogramiranja negativnih emocija, regenerativna akupunktura sa pet iglica, upotreba homeopatskihlekova, promena ishrane i eliminisanje negativnih misli i osećanja iz naše podsvesti.

Očuvajte visoku frekvenciju

1. Vežba posmatranja u ogledalu

Posmatrajte se u ogledalu. Što češće gledajte sebi u oči. Gledajući u ogledal, oprostite Sebi. Gledajući u ogledalo, razgovarajte sa roditeljima i oprostite im sve nesvesne greške zbog kojih ste se ljutili i zamerali im. Ispoljite osećanja rastuće Ljubavi prema Sebi. Barem jednom dnevno kažete Sebi: „Volim te. Stvarno te volim”. Uradite to što pre.

Nemojte čekati da se spoljašnji život sredi, ili da smršate, da nađete novi posao ili ostvarite novu vezu. Počnite odmah da menjate svoju sadašnju vibraciju i radite sve što je u vašim mogućnostima da se promenite.

2. Budite dobri prema svom umu.

Mrzeti i ljutiti se na sebe znači mrzeti svoj um ili svoj izgled. Bolje je promeniti misli i emocije koje smetaju, nego suditi sebi. Kada mesecima i godinama živite u brigama i zameranju, jednog dana vaš organizam jednostavno neće moći dalje. Prvo će vam slati signale putem raznih poremećaja i bolesti, a kasnije dolazi do sloma mehanizama za očuvanje ravnoteže zdravlja.

3. Da li volite Sebe?

Ako volite Sebe na pravi i iskren način, volećete i ljude oko sebe, jer znate da će se ono što odašiljete prema spolja, uvek vama višestruko vraćati.

Ljubav prema sebi podrazumeva i da se oslobodite prošlosti, da živite u sadašnjem trenutku i da se prema sebi ponašate ljubazno i saosećajno.

Kada volite Sebe, živite u potpunosti u sadašnjosti, doživljavajući svaki trenutak takvim kakav je, znajući da je vaša budućnost sigurna i radosna, jer ste uvek voljeno dete Sve-Mira.

Izvor: Sensa