Sastojci:
- 2 kg šampinjona
- 2 dl vode
- 2 dl ulja
- 2 dl sirćeta
- 2 glavice očišćenog belog luka
- 1 vezica peršuna
- 1 supena kašika suvog biljnog začina
- po ukusu soli
Priprema:
Šampinjone bariti 30 minuta, pred kraj dodati sok od pola limuna. Skuvane procediti i ostaviti da se ohlade. U dublju šerpu sipati vodu, ulje i sirće, dodati iseckane prethodno obarene šampinjone, seckani beli luk, seckani peršun, začin i so. Sve blago izmešati, potom staviti da provri 5 minuta. Skloniti sa šporeta i ostaviti da se ohladi. Hladnu salatu preručiti u vatrostalnu činiju i do služenja držati u frižideru.
Izvor: Recepti
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!