Nedeljni ljubavni horosko od 15. do 21. novembra 2021. godine!

Ovan

Dobre vesti i događaji vezani za posao i finansije pozitivno će uticati na lični život Ovna. Čudesno pomračenje Meseca će uveliko poboljšati njihovo samopoštovanje. Venera i Uran će takođe izazvati neke pozitivne promene u romantičnoj sferi: vaša privlačnost neće proći nezapaženo, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi.

Bik

Ove nedelje rođeni pod okriljem ovog horoskopskog znaka zaista mogu da imaju šta požele u ljubavi, i to zaslužuju! Istina, postoji velika verovatnoća da će Bik morati da preispita neke tačke u romantičnoj vezi. Za neke to može značiti da će raskinuti odnos koji im ne donosi radost i ne budi emocije. Za druge će ovaj period biti vreme upoznavanja ljubavi svog života.

Blizanci

Nekim Blizancima će biti potreban mali predah od romantične veze da bi shvatili da je i ljubav prema sebi veoma važna. Moguće je da će Univerzum formirati takve okolnosti u kojima će takvo zaustavljanje biti od vitalnog značaja. Možda ste upravo doživeli razvod, veliko razdvajanje ili razočarenje koje blokira vašu sposobnost da se otvorite novoj ljubavi. Slobodne predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuje lagani flert.

Rak

Mnoge ljubavne želje Raka ove nedelje mogu da se ostvare zahvaljujući pozitivnom uticaju Venere, koja je u njihovom partnerskom sektoru. Koje god teme bile otkrivene u ličnom životu rođenih pod okriljem ovog sazvežđa, oni će se osećati mnogo slobodnije nego ikada. Slobodne Rakove očekuju brojna iznenađenja, od kojih će se neka pokazati veoma prijatnim.

Lav

Temperamentne Lavove ove nedelje očekuje prijatna promena. Ovo je sjajan period za one koji odluče da se vere ili razmišljaju o registraciji zvaničnog braka. Predstavnici ovog horoskopskog znaka i njihovi partneri imaće mnogo razloga za radost od 15. do 21. novembra.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.