Da li ću dobiti povišicu? Vredi li u ovom trenutku započinjati novi posao? Da li ću imati više sreće u ovom mesecu? Odgovore na ova pitanja daju zvezde koje će pojedinim znakovima zodijaka biti posebno naklonjene, a pojedini će morati da budu na dodatnom oprezu. Evo šta predviđa horoskop na finansijkom planu za decembar 2021:

Ovan

Kraj godine nateraće Ovna da razmišlja o smislu života i večnim globalnim problemima. Pokušajte da se ne zaglavite u rutini, potražite nove projekte koji imaju dugoročne izglede. Zahvaljujući trudu, odgovornosti i odlučnosti, svaki projekat u decembru može biti uspešan, tako da ne treba da odustajete kada je teško, idite do kraja i realizujte svoje ideje.

Bik
Pod uticajem planeta u decembru, Bikovi će možda želeti da pokažu svoje mogućnosti, pa im se preporučuje oprez pri sklapanju finansijskih poslova, kako ne bi bili uvučeni u avanturu. Decembar će im pokazati ko je prijatelj, a ko neprijatelj, pa treba da veruju svojoj intuiciji. Na kraju godine moguć je stepenik više na lestvici karijere ili povećanje plate.

Blizanci
Na kraju godine, planete preporučuju blizancima da ojačaju odnose sa poslovnim partnerima. Stoga je dobro biti otvoren za nove saradnje i kontakte. Da biste povećali sopstveni autoritet i poziciju u timu, potrebno je da budete proaktivna osoba, da kažete glasno svoje mišljenje i podelite zanimljive ideje. Budite oprezni s prijateljima, pojedini vam mogu doneti finansijske gubitke.

Rak
Da biste bili uspešni, vreme je da pređete sa teorije na praksu i maksimalno iskoristite sopstveno znanje i snagu. Sa dobrim planom, možete pronaći dodatni izvor prihoda. U decembru se više posvetite odnosima s kolegama i neophodnom kompromisu. Ako imate manjih finansijskih poteškoća, nemojte se zaduživati, uspećete sami da se izborite.

Lav
Decembar će Lavovima doneti mnogo zabave dok rade ono što vole. U bilo kojoj oblasti imaćete uspeha, a sreća će vas pratiti tokom celog meseca. Oprobajte se u lutriji, možda ćete imati dobitak. Na poslu obratite pažnju na detalje i sve zadatke izvršavajte samostalno. U ovom periodu budite oprezni s novcem, čuvajte se impulsivnih odluka.

Device
Poslednji mesec u godini za Device će biti ne samo produktivan, već i zanimljiv i plodonosan na poslu. Budite oprezni i ne delite svoje ideje sa konkurentima, jer oni mogu da ih prisvoje i dobiju sve zasluge. Sreća će pratiti Device na svakom koraku, pa je dobra ideja kupiti srećku ili rizikovati kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju.

Vaga
Predstavnici ovog znaka moraće da rešavaju porodične probleme i da pruže pomoć nekom iz bližeg okruženja. Dok ne rešite sve porodične nevolje, nemojte prelaziti na važne projekte pošto se neće razviti, već će doneti samo nezadovoljstvo. Kako bi nova godina bila uspešna, potrudite se da u januar ne zakoračite sa nedovršenim poslovima. Donosite racionalne odluke i gledajte samo napred u svoj zacrtani cilj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE