Mesečna numerologija za januar 2022. godine!

Januar je prvi mesec u godini odgovara broju jedan, odnosno broju Sunca. U januaru imamo i dva snažna numerološka niza koja su prema numerolozima sjajna za ostvarenje želja i privlačenje dobre energije. Reč je o datumima 1.1, i 11.1. Tokom tih datuma nizovi 1-1 i 1-1-1 dnose energiju za manifestovanje i vizualizaciju, kao i hrabrost za korake koji će vas približiti cilju. Januar je simbol novogo početka, pa je poruka ovog meseca da sve staro i negativno treba odbaciti, kako bi se u naš život i polja ljubavi, sreće, zdravlja i uspeha uselile samo nov ei lepe stvari.

Kako biste pročitali detaljnu mesečnu numerološku prognozu, prvo morate odrediti svoj lični broj na osnovu datuma rođenja. Izračunajte ga tako što ćete sabrati sve brojeve iz svog datuma rođenja, sve dok ih ne svedete na jednocifreni broj. Na primer, ako ste rođeni 20.6.1990, računajte na sledeći način - 2+0+6+1+9+9+0 = 27; zatim saberite 2+7=9 U ovom slučaju lični broj je Devetka. Na isti način izračunajte svoj lični broj i saznajte šta vas očekuje u januaru!

U galeriji ispod pročitajte šta mesečna numerologija za januar predviđa za vaš broj!

Sensa / Canva MESEČNA NUMEROLOJA ZA JANUAR 2022. GODINE:

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa