Astrolzi ističu da je 5. mart specijalan dan jer konjunkcija Sunca i Jupitera predstavlja posebnu harmoniju i može doneti nešto najlepše! Pema horoskopu, 5. mart je "dan čuda" - daje opšti osećaj blagostanja, sreće i optimizma.

Imaćemo velike prilike za rast, kako u profesionalnoj sferi, tako i na ljubavnom planu. Iskoristite prike koje vam nudi - ako danas imate snažnu želju da nešto promenite u svom životu, to možete i učiniti! Vreme je da odbacite sve ono loše i negativno što vam ne služi, a osvestite ono moćno i sjajno što daje vetar u leđa.

Danas možete očekivati komplimente, poklone i iznenađenja - ceo dan biće obojen pozitivnim notama. Takođe, ovo je povoljan period za putovanja, početak novog posla, upisivanje kursa ili početak novih studija. Stvari koje danas započnete, mogu vam doneti sreću u budućnosti.

Jupiter, planeta obilja i sreće, biće u znaku Riba. Ovaj vodeni znak simbolizuje emotivnost, maštu, kreativnost, ali i snove. Zbog toga je 5. mart idealan za zamišljanje želja i ostvarenje snova koji su nam potrebni da bi život bio još lepši, udobniji i potpuniji.

Zato ovog dana promenite sve što ne valja, a usvojite sve ono dobro što vam život donosi - iskoristite moćnu energiju konunkcije i svaku situaciju preokrenite u svoju korist!

Izvor: Sensa