Druga martovska nedelja je pred nama, a planete nam donose nove izazove s kojima moramo da se suočimo. Neko će u tome biti uspešniji, neko će izabrati teži put. Evo šta donosi nedeljni horoskop od 7. do 13. marta 2022. godine:

Ovan

Tokom ove nedelje obratite pažnju na svoje psihičko i fizičko stanje. Da bi izbegli zdravstvene probleme, budite više fizički aktivni i smanjite konzumiranje nezdrave hrane. Biće dosta novih prilika u poslu i ljubavi, stoga budite spremni na promene. Neke vam se moždaiI neće dopasti, ali morate ih prihvatiti.

Bik

Ove nedelje čekaju vas iskušenja. Pratite znakove Univerzuma ali i svoje želje i one će vas voditi putem kojim želite da idete pa ćete na osnovu toga proceniti da li je nešto vredno ili nije. Na talasu entuzijazma i povećane kreativnosti lako ćete postići ono što želite. Astrolozi vam savetuju da stvari sagledate iskreno i objektivno.

Blizanci

U narednom periodu nemojte mnogo da se oslanjate na emocije, one vam mogu dati lažnu nadu. Pre nego što započnete nešto novo, prvo morate da odmerite sve prednosti i nedostatke. Možete da pravite planove ali je bolje da se u ovom trenutku fokusirate na stvaranje čvrstog tla pod nogama. Budite oprezni, postoji velika verovatnoća da budete prevareni- ne verujete onima koje dobro ne poznajete.

Rak

Dolazi vreme kada treba da delujete odlučno, smelo bez i sumnje u sebe. Nemojte dopustiti da vas život nosi, uzmite konce u svoje ruke. Ne odlažite bitne stvari za kasnije, sada je pravo vreme za sve. Radite na jačanju svoje intuicije, ona će vam biti od velike pomoći prilikom donošenja odluka.

Lav

Važno je da napravite predah od posla kako biste obnovili energiju i dobili novu motivaciju. Sklonite se što više od gužve, tenzije, radite nešto što vam prija i što vas opušta. To će vam pomoći da razumete sopstvene želje i osećanja i utvrdite svoje prioritete. Okružite se ljudima koji su pozitivni i inspirativni. 

Devica

Sredina marta doneće vam dobre prilike ako razmišljate pozitivno i pokušate da na sve gledate ne kao na poteškoće, već kao na šanse da postignete više. Nedelja donosi nove izazove jer Merkur ulazi u Ribe, ali to vas neće uplašiti. Device ne bi bile Device da se plaše problema. Astrolozi upozoravaju na izlive emocija. Pokušajte malo više da kontrolišete svoje reakcije, naročito pred drugima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE