Tokom ove nedelje probleme i poteškoće stvaraće položaji Venere i Plutona. Uticaće na sve sfere života, pa tako i na finansije. Neko će morati da "stegne kaiš" i povede računa o troškovima, a neko će imati sjajne šanse da započne novi posao ili ugovori unosne saradnje. Evo šta predviđaju astrolozi od 2. do 8. maja 2022. godine.

Ovan

Ove nedelje povedite računa o svom finansijskom blagostanju, ali i o svojim ličnim podacima, naročito bankovnim. Biće velikih šansi da upadnete u nevolje i verbalne sukobe, pogotovu na poslu, stoga se se držite podalje od konflikata. Neutralni stav i “gledanje svog posla”najbolje je rešenje. Tokom ove nedelje bićete u situaciji da donosite neke važne odluke, a u tome će vam pomoći intuicija. Poslušajte je.

Bik

Ako želite da ostvarite svoje ciljeve, naročito one materijalne, naoružajte se strpljenjem, ali I ljubaznošću. To će vam otvoriti mnoga vrata. Budite oprezni I birajte reči, nekada je bolje nešto prećutati. Zvezde će vam pomoći da rešite svoje probleme i izgradite strategiju za ubiranje veće količine novca u bliskoj budućnosti. Ipak, nemojte misliti samo na zaradu, nije sve u novcu!

Blizanci

Tokom ove nedelje fokusirajte se na komunikaciju- sastanci s pravim ljudima doneće vam nove šanse za poslovanje, ali i prave savete. To će vas sprečiti da napravite nepotrebne greške koje mogu mnogo da vas koštaju. Merkur je tokom ove nedelje u idealnoj poziciji, što znači da treba da iskoristite svojih 5 minuta da povećate svoje prihode. Zvezde će vam pomoći da otkrijete neke nove talente.

Rak

Astrolozi vam savetuju da ove nedelje ne ugovarate nove poslove niti da potpisujete važne ugovore. Radite na svom samopouzdanju I provčačenju bogatstva, to je način da se pripremite za dobre stvari koje dolaze i da se programirate za uspeh. Finansijska pitanja mogu pasti u drugi plan jer će doći do promena u ljubavnoj sferi. Samo vodite računa da vam to ne bude smetnja odgovorno obavljanje posla.

Lav

Astrolozi vam skreću pažnju na retrogradnost Plutona koja je počela 29. aprila- ona može uticati na vas da olako dajete obećanja i reagujete pomalo agresivno, što vama nije svojstveno. Vodite računa o svojim rečima I mislima, oni direktno utiču na karmu, zdravlje i materijalno blagostanje . Budite ljubazni i pristupačni, to će vam doneti nova poznanstva i otvoriti vrata uspeha.

Devica

Astrolozi primećuju da zbog položaja Merkura imate dobre šanse da ugovorite nove poslove, neki imaju izglede da se pretvore u dugogodišnje saradnje. Povedite računa o svojim mislima i raspoloženju, samo pozitiva može privući materijalno blagostanje. Verujte u sebe, aktivirajte zakon privlačenja! Zbog početka koridora pomračenja u vašem životu mogu da se pojave određene nevolje, uključujući i finansijske.