Numerološka prognoza za leto 2022. prema mesecima - za jun, jul i avgust!

Jun

Sam po sebi, jun u bilo kojoj godini uvek odgovara Arkani 6 u sistemu Tarota - Arkani ljubavnika. Sve rođene ovog meseca ujedinjuje jedan karmički zadatak - da nauče da vole i grade odnose. Jun je mesec kada ćemo se najviše fokusirati na ljubav, emocije, odnose. Moguće je da će neki odnosi biti započeti, a neki će se završiti. Ovo može biti i mesec važnih izbora, period kada neke stvari treba da sredite, organizujete. Ukoliko želite da održite kvalitet odnosa sa partnerom, onda je kompromis neophodan. Moguće je stvarati čvrsto partnerstvo, veridba, poznanstava sa porodicom vašeg partnera. Jačanje veza i međusobnog poverenja u junu je jako važno da bi ste doživeli pravu ljubav.

Emotivni partneri mogu imati i sjajnu poslovnu saradnju, finansijski sklad, potpisati važne ugovore. Imaće želju da zajedničkim snagama poboljšaju materijalni status i u tome će uspeti.

Prema prognozama numerologa jun može doneti ozbiljne promene u životima većine nas – za neke je to tema porodice, odnosa, dece, za nekoga veoma korisna saradnja. Negativne strane i izazovi ovog meseca prema procenama numerologa mogu biti suočavanje sa izdajom, neverstvom, nepoštenjem, tajni, igricama. Ipak, kada prođete ove testove, znaćete šta ili ko zaslužuje vašu pažnju, a šta ne. U junu se fokusirajte na važna i primarna pitanja, ne dozvolite da vam sporedne stvari remete fokus.

Jul

Tokom ovog meseca najčešće se dešavaju putovanja i selidbe. Konkretno, u julu 2022. biće bolje ako su ova putovanja povezana sa vašom porodicom i voljenim osobama. Ili ćete zajedno negde otići, ili će neko nekome doći. Za mnoge će ovaj mesec označiti kraj ciklusa. Mnogi poslovni projekti biće završeni i zaključeni. Takođe, s obzirom na prisustvo određenih energija, ovaj mesec 2022. godine biće posebno dobar za predah, bez obzira na okolnosti sa kojima se morate suočiti. Jul može biti i mesec donošenja neke kardinalne odluke u vezi sa novim poslom, a moguće je da će biti povezan i sa selidbom.

Velika je verovatnoća da ćete u julu imati obaveze u vezi sa dokumentima, izvršenjem – sporazumima, ugovorima, zahtevima, bilo kakvim pravnim i birokratskim procedurama. One mogu biti vezane za posao, putovanja ili partnerske odnose. Kada sve završite, važno je da imate predah i maksimalno se odmorite od ovakvih poslova. U avgustu vas očekuju već neke nove aktivnosti, pa je najbolje da krajem jula napunite baterije i pripremite se za njih.

Avgust

Avgust svake godine je sam po sebi prilično miran mesec u energetskom smislu, često je usmeren na rešavanje birokratskih, formalizovanih i parničnih procesa. Takođe, moguće je bavljenje i rešavanje problema u partnerskim odnosima koji su još nastali u prošlosti. Oni koji su spremni da se posvete vezi, očekuju ih glatki i harmonični odnosi.

Ukoliko se posvetite nekoj aktivnosti, bilo da je to posao ili ljubav, potrebno je strpljenje, tolerancija, razumevanje, da se dogovorite o uslovima koji su vam potrebni, o odnosu koji želite da stvorite. U avgustu možete pronaći izlaz iz mnogih situacija, a za jačanje zdravlja preporučuje se upotreba lekovitog bilja

U porodičnim odnosima pokušajte da pronađete kompromis. Iako će se stvari rešavati sporo, pokušajte da se držite neutralne pozicije. Ne dopustite da negativni komentari okruženja utiču na vas. 

Izvor: Sensa