Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOJA ŽENSKA IMENA PRIVLAČE NOVAC ILI BOGATSTVO: Saznajte da li ste baš vi srećne ruke!

Numeorlozi otkrivaju - izračunajte broj svog imena i saznajte d ali privlačite novac!

 Koja ženska imena privlače novac. Izvor: Shutterstock

U numerologiji pored datuma rođenja, posebna moć se daje imenima. Smatra se da svako ime poseduje određeno značenje i simboliku, ali i da svako slovo u imenu ima posebnu brojčanu vrednost na osnovu koje se tumače karakteristike osobe, sreća, budućnost.

Za neka ženska imena se veruje da privlače sreću, neka su simbol ljubavi, označavaju proleće, dok se za neke, prema numerolozima može smatrati da privlače obilje i novac.

Pročitajte još

Kako biste izračunali broj svog imena, važno je da sastavite brojeve kojima pripadaju slova vašeg imena, sve ih saberete dok ne dobijete jednocifren broj:

Kojim slovima pripadaju koji brojevi:

A, I, J, Q, Y: 1

B, R, K: 2

C, Ć, Č, G, L, S, Š: 3

D, Đ, LJ, M, T: 4

E, H, N, X: 5

NJ, U, V, W: 6

O, Z, Ž: 7

F, P 8

Saznajte i...

Na primer, ako je vaše ime Marina, sabirate na sledeći način: M + A + R + I + N + A = 4 + 1 + 2 + 1 + 5 + 1 = 14 Zatim sabirate 1+4 = 5 U ovom slučaju broj imena je 5.

Kada je reč o ženskim imenima koja privlače bogatstvo i novac, u numerologiji postoje tri broja sa najboljom finansijskom energijom - 6, 7 i 8. Šest simbolizuje kreativnost, sedam - ​​veliku sreću u svim oblastima, ali se izdvaja broj 8, koji simbolizuje uspeh sa novcem.

Ukoliko je broj vašeg imena 6, 7 ili 8, prema numerolozima, postoje velike šanse d au životu ostvarite bogatstvo i privučete energiju novca.

Ipak, važno je da znamo da sve u životu zavisi od našeg truda, posvećenosti i ostvarenja ambicija. Takođe, negovanje zahvalnosti za ono što već imamo može pomoći da privučemo više. Ovo su zanimljivi proračuni, ali bez obzira koji broj dobijete, ako se potrudite i materijalno posmatrate kao važnbu stvar u životu, ali ne najbitniju, možete ostvariti svoje snove.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj