Mlad Mesec sa osobom donosi period promena, uspona i padova. Pred vama je dug put, ali ako napravite prve korake koje vode do cilja, možete puno da postigne. Mlad Mesec je ono što pokreće celo iskustvo, jer predstavlja početak novog poglavlja. Teme i situacije koje se pojavljuju tokom mladog meseca često su neverovatno značajne, otkrivajući prilike koje su zrele za preuzimanje. A ako odlučite da započnete projekat ili se posvetite novoj vezi tokom mladog meseca, to će imati mnogo više potencijala za uspeh u odnosu na pun Mesec.

Mlad Mesec koji nas očekuje 20. februara odvija se u sanjivim, empatičnim i maštovitim Ribama, osvetljavajući ono što nas sve okuplja i povezuje kao jedno. Međutim, to je i podsetnik da se oslobodite onoga za šta ste se držali, a što vam više ne koristi i nije vaše. Ribe su promenljivi vodeni znak koji podstiče oproštaj, pa dozvolite sebi da prestanete da brinete o prošlosti koju ne možete promeniti i budućnosti koja nije obećana. Sadašnji trenutak je zapravo jedino što nam je obećano i za šta ste sigurrni da se dešava ovde i sada, zato ga maksimalno iskoristite.

Saznajte na koja 4 horoskopska znaka će mlad Mesec najviše uticati, odnosno ko će imati šansu da prigrli okean potencijala i prilika:

Blizanci

Ljudi ne mogu da prestanu da pričaju o vama u poslednje vreme, Blizanci. Na kraju krajeva, ovaj mlad Mesec donosi nalet energije u vašu 10. kuću javnog imidža, ​​inspirišući vas da objavite neke vesti koje će vam promeniti život ili poboljšati reputaciju! Trenutno imate moć da dobijete neka značajna priznanja, posebno ako ste voljni da se prijavite na konkurs za novi posao. Pošto ovaj mlad Mesec pokreće vašu karijeru, možete se kladiti da vaša odlučnost neće biti uzaludna. Spremate se da se popnete na sledeću stepenicu veoma važne lestvice, ne gledajte unazad. Istini za volju, možda ćete stići do vrha mnogo ranije nego što ste očekivali. Vi ste Blizanci, i kada Blizanci konačno budu zainteresovani za nešto, ništa ne može stati na put njihovom razvoju.

Devica

Vaši odnosi se menjaju, Device. Kako ovaj mlad Mesec pokreće novo razumevanje davanja i uzimanja, osećate se motivisanim da vaša partnerstva učinite mnogo smislenijim! Prebirući istinu o vašoj sedmoj kući ljubavnika, prijateljstava, pa čak i neprijatelja, slažete se sa tim ko su glavni igrači u vašem životu i uloge koje svako od njih igra. Takođe pobliže posmatrate kako doprinosite svojim vezama i uticaj koji imate na njih. Udubite se u dinamiku koju delite sa drugima, jer bi to moglo da dovede do nekih veoma značajnih otkrića, posebno kada je u pitanju neko sa kim želite da provedete ostatak života.

Strelac

Ovaj mlad Mesec vas pogađa blizu kuće, tamo gde ste najranjiviji. Odvijajući se u vašoj četvrtoj kući domaćih i ličnih stvari, ovaj mlad Mesec obasjava sve što se dešava iza zatvorenih vrata, zaštićeno od radoznalih očiju. A ako nemate deo sveta u kome se osećate bezbedno, zaštićeno i, pre svega, dobrodošlo, možda biste želeli da razmislite o tome gde birate da bacite svoje korene. Ovaj mlad Mesec bi mogao da vas inspiriše da očistite svoj stan, zakažete filmsko veče sa porodicom ili čak da se preselite na novo mesto. Slušajte svoje srce i znaćete šta da radite. Da bi se Strelac osećao dovoljno udobno da istražuje svet, potreban im je lep, organizovan i miran dom u koji će se vratiti kada se avantura završi.

Ribe

Ribe u ovom periodu vole da budu u centru pažnje. Čak i ako ste stidljivije i introvertnije Ribe koje više vole da izbegavaju reflektore, ne možete, a da ne cenite osećaj da ste cenjeni zbog onoga što jeste! I tokom ovog mladog Meseca, vi ste na vrhu svih umova, jer ovaj mladi mesec pali šibicu u vašoj prvoj kući ličnosti. Pripremite se da se pogledate u ogledalo i vidite nešto potpuno novo. Uradite nešto što simbolizuje način na koji se vaš identitet menja i razvija tokom vremena i iskustva. Možda niste ista osoba kao pre, ali to je dobra stvar; to znači da ste rizikovali i da ste se otvorili životu. I na kraju, zbog toga ste postali moćnija i zanimljivija osoba.

Izvor: Sensa