Dnevni horoskop za 3. mart 2023. godine!

Trigon između Meseca i Neptuna otvara polje za aktivnu maštu, empatiju i odlično razumevanje umetnosti. Možemo se osetiti privlačno, sanjivo i ispunjeno entuzijazmom.. Dans je odličan dan za zapisivanje svojih životnih ciljeva, meditaciju, čitanje tarot karata i tumačenje astrologije.
Mesec u Lavu doprinosi osećaju samopouzdanja Pošto je Lav simbol samoizražavanja, pozorišta i scene, danas sve usmeravamo ka spolja - ka publici. Čekaju nas prilike da ispoljimo kreativnost ali i da uživamo u flertu.

Ovan
Mogli biste da se uključite u neki zabavni hobi ili aktivnost sa prijateljima. Takođe, mogao bi da vas privuće neko koga tamo sretnete.

Bik
Udružite se sa nekim kome verujete - zdrav kreativni savez obaviće posao brže i stvoriti više zadovoljstva obavljenim.

Blizanci
Moć vam danas dolazi putem slušanja, pa pažljivo slušajte ono što drugi sada govore. Čitajući između redova, dolazite do istine.

Rak
Budite spremni da primite ono što ste spremni i da date. Ne odbijajte pomoć. Osetićete porast energije i dobiti odlučniji stav za rešavanje problema.

Lav
Postoje ljudi u vašem krugu koji će vas podržati. Neko bi u početku mogao da bude nervozan zbog vašeg poziva u pomoć, ali će vam pružiti ruku.

Devica
Dobra vest koju ste čekali, a tiče se profesionalnog uspeha, stiže! Vaše strpljenje i naporan rad će biti nagrađeni.

Vaga
Nedovršene stvari iz prošlosti zahtevaju vašu pažnju. Budite spremni na duge i ozbiljne pregovore.

Škorpija
Danas biste mogli da trošite novac impulsivno, pa pažljivo razmislite pre nego što nešto učinite. Stalno ponavljajući prošlost u vašem umu, propustićete lepotu sadašnjosti.

Strelac
Ako vaš posao svakodnevno zahteva kreativnost, nemojte da se se brinete ako se danas osećate blokirano. Pokušajte da se odmaknete i odmorite, to će vam najviše prijati.

Jarac
Izgleda da vam je trenutno potrebna avantura. To bi se moglo odnositi i na unutrašnje istraživanje. Bićete u iskušenju da odvojite vreme i učinite nešto što još niste učinili.

Vodolija
Porodična pitanja privlače vašu pažnju tokom ovog ciklusa. Mogli biste da spoznate da niste usklađeni sa svojim partnerom oko važnih pitanja.

Ribe
Jednom kada shvatite da sreća i obilje dolazi od vas samih, bićete slobodni. To bi moglo biti povezano sa finansijskim pitanjima u skladu sa trenutnim tranzitom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.