Mesečna numerologija za mart 2023. godine!

Kako biste pročitali mesečnu numerologiju za mart, potrebno je prvo da izračunate svoj lični broj na osnovu datumarođenja. To ćete uraditi tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj. Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41 Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5 U ovom slučaju lični broj je Petica.

JEDINICA

Mart će vas motivisati da neumorno radite za svoje ciljeve i radost. Iako postoje trenuci ovog meseca kada biste osetili da ste na pragu nečega ogromnog, ne dozvolite da vas ove velike ambicije nadvladaju. Započinjete potpuno novi ciklus koji će se proširiti na poslednji, a istovremeno će biti svež i sa puno uzbudljivog potencijala. Takođe, možda ćete raditi tokom meseca dok ste malo spori. Mogla bi vam smetati neka stara sećanja. Odbranite se od usamljenosti na ovaj način tako što ćete se baviti omiljenom aktivnošću. Uskoro ćete brzo reagovati i možda ćete imati pristup novim mogućnostima.

DVOJKA

Ne opterećujte druge preko njihovih mogućnosti; preuzmite svoju odgovornost. Ako ste već mesec dana zaokupljeni sobom, trebalo bi da naglasite stvaranje novih veza umesto očuvanja postojećih. Postavite poverenje i posvećenost kao svoje glavne prioritete u ovim novim vezama. Tokom ovog vremena sa porodicom ćete doživeti mentalni mir. Porodice i radne obaveze će vas zaokupiti. Izbegavajte da na bilo koji način budete nemarni prema svom zdravlju.

TROJKA

Martovska numerološka predviđanja za 2023. savetuju vam da se bavite svojim životom. Mogu se desiti velike promene u vašim društvenim odnosima, kao što je premeštanje ili preimenovanje koje vas smešta u novo okruženje. Ako pokušate da ignorišete ove događaje ili se ponašate kao da se ne dešavaju, do kraja meseca, izgledaćete da niste u kontaktu. Naporno ćete se truditi tokom ovog perioda da pomognete drugima u njihovim naporima. Ljubav roditelja će vam dati snagu dok prolazite kroz težak period.

ČETVORKA

Pokažite da ste posvećeni radu u narednim mesecima. Bez ulaganja ove energije, imaćete poteškoća da dobijete ono na šta mislite da imate pravo. Prosperitet će stići tek kada se potrudite da ga ostvarite. Međutim, prema martovskom numerološkom horoskopu 2023, morate prihvatiti da ga niko drugi neće ispuniti umesto vas ako nameravate da postignete cilj i osvojite nagrade koje tamo dospevaju. Ne opterećujte se malim stvarima. Stvari će postepeno početi da idu u vašu korist.

PETICA

Mart će se odnositi na implementaciju promena i razmatranje vaših opcija. Ako niste zadovoljni situacijom, bilo bi prikladno da iskoristite šansu i stvorite sebi nove šanse. Najvažniji aspekt koji treba zapamtiti jeste da je bolje prihvatiti ovaj razvoj. Možete odlučiti da se bavite određenim aktivnostima u kojima uživate. Zbog toga ćete se osećati pod dodatnim opterećenjem na poslu.

ŠESTICA

Prema numerološkim predviđanjima za mart 2023. godine, svi preokreti koji su doveli do neočekivanih situacija omogućili su vam da pustite nove korene, ojačate veze i neprimetno se implementirate u svoj sadašnji život. S obzirom na to da je prethodni mesec bio isključivo u vezi sa vašim interesovanjima, sada je odlična prilika da razmotrite ljubav. Nova mreža prijateljstva može da uđe u vaš život početkom meseca, ali možda i romansa.

SEDMICA

Martovske numerološke prognoze govore da prolazite kroz brojna lična prilagođavanja. U narednim danima ćete doživeti nekoliko promena dok se budete mirili sa okolnostima. To je dobro za vas jer će vam trebati hrabrost. Ove okolnosti će vam pomoći da otkrijete nove količine ljubavi i podrške. Možda će to biti uspešan i avanturistički mesec. Neki pojedinci bi mogli otkriti aktivnost ili širenje znanja iz snova. Biće potrebno više truda, ali može dati i veće rezultate.

OSMICA

Kako se približavate ovom mesecu, otkrićete da se krećete prema novim dostignućima i širite svoj uticaj na potpuno nova polja. Još uvek postoje nove mogućnosti da izrastete u najbolju verziju sebe. Radite na sticanju samopoštovanja. Biće dostupne razne nove alternative koje će vam pomoći da postanete snažnija varijanta sebe, bez obzira da li se osećate kao da imate ograničenu kontrolu nad svojom situacijom ili ste pronašli dostignuće i priznanje. Pokušajte da očuvate prijateljstva bez stresa. Moraćete sami da razmišljate o svojoj budućnosti.

DEVETKA

Pripremite se za život koji će vas svakako gurnuti u centar pažnje, tako da svi mogu da primete šta postižete. Numerološki mesečni horoskop za 2023. predviđa da se neki odnosi mogu završiti kada određene osobe promene svoj način života ili vam se raziđu putevi. Ovaj mesec će vam pružiti priliku da zaradite novac, ali morate da se angažujete u poslovnim aktivnostima. Ovih dana, preuzimanje novog posla moglo bi da vas natera da radite više. Ne zaboravite i na odmor i opuštanje.

Izvor: Sensa