Dnevni horoskop za 4. mart 2023.godine!

Mesec i Venera danas formiraju povoljnu trigon konjunkciju, što stvara povoljan period za naše odnose. Danas ćemo biti zadovoljni sobom.
Ako je i Jupiter u vašoj natalnoj karti,danas su povoljni uslovi za bilo šta što radite zajedno sa nekim, a ako ste slobodni, to bi takođe mogao biti početni signal za trajnu vezu.
Pozicija Meseca i Venere ne samo da ima povoljan i harmonizujući efekat na ljude, već i na životinje, kućne ljubimce i čitavu okolinu. Obratite pažnju i primetićete to odmah.

Ovan
Ovo je vreme kada možete biti da budete uverljiviji, čak i očaravajući, drugima snagom i strašću svojih uverenja. Danas biste mogli da otkrijete zanimljivo mesto za zabavu za koje niste znali da postoji.

Bik
Vreme je da se preduzmu neki značajni koraci u karijeri. Možete da se vratite osobi iz prošlosti ili neko iz vaše prošlosti može da stupi u kontakt s vama.

Blizanci
Stagnacija i beskrajna neodlučnost najveći je gubitak vremena i nagriza ličnu sreću. Analizirajte koji su dublji razlozi vaših trenutnih okolnosti.

Rak
Sada možete strastveno da uživa u svom ljubavnom životu. Verujte svojim instinktima kada je reč o nekoj novoj osobi u krugu vaših prijatelja i ne poveravajte se svima.

Lav
Komunikacije sada poprimaju ozbiljniji ton, podstičući vas na razmišljanje. Oslobodite se starih predmeta koji vas vežu za prošlost i oslobodite nered iz svog životnog prostora.

Devica
Pokušajte bolje da upravljate svojim vremenom, bolja organizacija oslobodiće vas nepotrebnog stresa i sukoba sa drugima.

Vaga
Vaš um je danas radoznao, žedan znanja i novih informacija. Iz tog razloga najbolje bi bilo da se okružite ljudima koji vam uzvraćaju tu znatiželju za životom i mudrošću.

Škorpija
Ponovno ćete proceniti svoje druženje sa jednim ili više svojih trenutnih prijatelja. Vaš nivo energije bi trebalo sada da poraste.

Strelac
Mogli biste da se osećate iscrpljeno emocionalno, fizički, profesionalno i društveno. Ovog vikenda se posvetite relaksaciji i hobijima koji vas raduju.

Jarac
Umorni ste od starog načina života i želite promenu. Vaša svest raste i otvaraju se jedinstveni novi putevi izražavanja. Vaši neuspesi ne znače da ste neuspešni već iz njih učite.

Vodolija
Možda ste zabrinuti zbog zdravstvenih problema, bilo vaših ili onih koje volite. Uskoro biste mogli da čujete dobre vesti, što je razlog za slavlje.

Ribe
Preterana briga oko obaveza neće rešiti probleme. Na neki način, možda probleme gurate pod tepih i zato ste zabrinuti. Zapišite te probleme, prednosti i nedostatke i sistematčno razradite ono što mora da bude učinjeno kako biste ih rešili.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.