Prvomajske praznike uglavnom povezujemo sa boravkom u prirodi, druženjem sa bliskim ljudima, roštiljanjem i odmaranjem. Svaki odmor je sam po sebi dragocen, zato se potrudite da i ove praznične dane provedete opuštajući se i u pozitivnoj energiji.

Astrolozi ističu da će 3 horoskopska znaka imati najviše sreće i pozitivnih vibracija za 1. i 2. maj - proverite da li je vaš znak na ovoj listi:

Ovan

Ova nedelja vas ohrabruje da se odmorite. Pošto ste veoma ambiciozni, često se toliko intenzivno fokusirate na svoje ciljeve da zaboravljate na sve ostalo što je jednako važno u životu. Ali sada je vreme da zastanete i pogledate oko sebe i postanete svesni svega što već imate. Izrazite zahvalnost.

Bik

Ove nedelje ćete moći da prevaziđete veliku prepreku, koja će vam omogućiti da konačno krenete napred. Ovo će vam dati dodatno samopouzdanje i želju da se povežete sa sobom i napravite korak ka nekim važnim ciljevima. Priuštite sebi nešto u čemu ćete zaista uživati (masaža, wellness dan, izlet u prirodu, večera u restoranu...).

Blizanci

Ove nedelje pratiće vas samopouzdanje, koje će vam znatno olakšati suočavanje sa izazovima koje nosi ova nedelja. Konačno ćete shvatiti da zapravo možete učiniti mnogo više. Čestitajte sebi na napretku i odvojite bar nekoliko trenutaka za sebe.

Izvor: Sensa.si