Ljubavni vikend horoskop od 9. do 11. juna 2023. godine!

Ovan

Spremite se za uzbudljiv vikend. Energija koja vas okružuje budi u vama strast – prihvatite nove izazove i odazovite se avanturama koje vas zovu. Budite spontani i prihvatite poziv za kratak beg iz grada sa svojim partnerom. Ovo putovanje će produbiti vaš odnos i daće vam vremena da razgovarate o snovima za zajedničku budućnost.

Za Ovnove koji nisu u vezi, ovaj vikend nudi obilje mogućnosti. Otvorite oči i obratite pažnju na suptilne znake koji vam pokazuju da sa nekim možete da ostvarite značajnu vezu. Verujte svojoj intuiciji pri proceni potencijalnog partnera. Ovaj vikend vam otvara prostor da upoznate ljude koji dele vaše vrednosti i tako oproširite svoj društveni krug.

Bik

Za vas je trenutno najbolje mesto na kome možete i želite da budete upravo vaš dom. Posle naporne nedelje potreban vam je odmor i to posebno onaj u kome ćete vi i vaš partner posvetiti vreme jedno drugome. Isključite telefon i utonite u bezbrižnost kućne atmosfere.

Za Bikove koji nisu u vezi ovog vikenda se otvara prostor za uzbuđenje i avanturu. Radite stvari od kojih vam ustrepti srce i osećate uzbuđenje. Bavite se onim što vam donesi osećaj slobode i lakoće. I opstite se što se tiče potrage za partnerom.

Blizanci

Dani pred vama su prepuni uzbuđenja i stimulativnih intelektualnih avantura. Odličan je trenutak da uživate u razgovorima, razmeni ideja i diskusijama koje će obogatiti vaše znanje. Potražite mesta i društvena okupljanja na kojima možete sresti ljude koji će podstaći vaš intelekt i koji će utažiti vašu žeđ za znanjem. Uživajte u zabavnim razgovorima sa partnerom koji će produbiti vašu vezu.

I za Blizance koji nisu u vezi, ovaj vikend pruža mogućnost da se povežu sa ljudima koji će ih stimulativno podstaći. Takođe, budite otvoreni za nova prijateljstva koja imaju potencijal da prerastu u neštto više.

Rak

Želite da osetite dublju povezanost i emocionalnu intimnost ovog vikenda. Ušuškajte se ovih dana sa svojim partnerom – napravite atmosferu koja će vas oboje opustiti. Pokažite jedno drugom ljubav u danima vikenda – otvorite se i podelite osećanja i iskustva. Ovo je savršen trenutak i da ga bolje razumete kao i da čujete koje su njegove potrebe i želje.

Za Rakove koji su singl ovaj vikend je kao stvoren za dublji rad na sebi i jačanje unutrašnjih kapaciteta.Odvojite vreme sa brigu o sebi i identifikujte koje su to vaše potrebe i želje. Za vas je ovaj vikend posvećen produbljivanju ljubavi prema sebipre svega.

Lav

Probudite strast i kreativnost u sebi ovog vikenda. Isplanirajte romantičnu večeru sa partnerom ili nešto posebno. Iskoristoite svoju prirodnu harizmu i oborite sa nogu svog voljenog ili voljenu. Pokažite svoju ljubav na način koji je usklađen sa vašom vibrantnom ličnošću.

Singl Lavove očekuje nekoliko dana kada će njihovo samopouzdanje i energija doći do izražaja. Prihvatite i pokažite svoju magnetsku privlačnost – izađite među ljude i potencijalni partneri će se za tren oka okupiti oko vas. Samo budite autentični i pokažite svoje pravo harizmatično lice.

Devica

Za vas je meniju ovog vikenda introspekcija. Udaljite se od svakodnevne rutine i posvetite se istraživanju svog unutrašnjeg sveta. Pisanje dnevnika, meditacija i boravak u prirodi su za vas isceljujući ovog vikenda. Prigrlite trenutke samoće koji vam omogućavaju da se zagledate dublje u sebe.

I za Device koje nisu u vezi važi sličan prsitup u nsrednim danima. Pokažite pre svega ljubav prema sebi i upustite se u malo samoistraživanje. Posvetite se svojim strastima, hobijima – svemu što vas neguje. Neka prioritet bude vaša sreća a ne potreba da se pronađe partner.