Ako je poštenje najbolja politika, moramo pretpostaviti da, šta god da je istina, kada se izgovori naglas, to mora biti najbolja za nas. Na današnji dan, 10. novembra 2023. godine, tri horoskopska znakaće reći svoju istinu. To je zato što je tokom današnjeg tranzita, Merkura u Strelcu, istina ima stvarnu vrednost za osobu koja je govori.
Ono što ćemo danas videti je trenutak spoznaje. Tri horoskopska znaka će shvatiti nešto o svojim životima što je ne samo važno, već se mora reći i poštovati. Merkur u Strelcu podstiče slobodno razmišljanje i slobodu govora. Naš partner možda želi više od nas nego što smo spremni da damo, a ako želimo da živimo svoj život u istini i da nam partner da više prostora, onda ćemo morati da im ponudimo svoju istinu, koju će, nadamo se, moći da prigrle.

3 znaka zodijaka koji nisu u stanju da se posvete ljubavi 10. novembra 2023.

BIK

Ono što ćete saznati kao svoju istinu na današnji dan, 10. novembra 2023, jeste da ste napravili ozbiljnu grešku u vezi sa osobom sa kojom ste trenutno. Iskoristili su vas i vašu dobru prirodu, a sada ste se našli u finansijskim problemima. Počeli ste da uviđate da ova osoba nije toliko odgovorna koliko biste se nadali da jeste kada su u pitanju novac i finansije, a sada se zadužujete, a sve zato što vam nisu pomogli.
Ovo je trebalo da bude vaša 'velika romansa', ona zbog koje ćete se osećati sigurno i bezbedno do kraja života. Ipak, tokom Merkura u Strelcu, sve što vidite je da je ova osoba lenja i da ne želi da preuzme deo odgovornosti. Niste ovde da biste ih nosili na leđima - i nećete!. Posvećenost njima bila je ogromna greška, a sada želite da izađete. Ovo je savršen tranzit da kažete šta treba da se kaže.
Ovo vam omogućava da vidite budućnost. Dok se nadate i verujete da budućnost nosi samo svetlost i lepotu za vas, problem vam predstavlja 'dolazak do tamo'. Trenutno ste zaglavljeni sa ovom opterećujućom osobom i treba da se izvučete. 

JARAC

Iako znate da se vaša nesposobnost da se posvetite nije na zavidnom nivou, znate da više ne možete prihvatiti ono što se dešava. To znači da ćete 10. novembra 2023. godine, tokom tranzita Merkura u Strelcu u potrazi za slobodom, poželeti da napravite korak iz veze u kojoj ste jer, iskreno, ne možete više da izdržite. 
Nije kao da se niste maksimalno potrudili da stvari funkcionišu. Prodali ste sebi ideju da je biti u posvećenoj vezi zaista sjajna stvar, ali u realnosti vaš partner kao da se predao svojoj najgoroj prirodi. 
Više ne vidite smisao da ostanete u vezi koja vam obećava samo propast i umor. Posvećenost vas guši u svakom pogledu. Da, ova spoznaja dolazi prekasno, ali tokom tranzita Merkura u Strelcu niste ubeđeni da je bilo šta 'prekasno'.

VODOLIJA

U kontaktu ste sa onim što se dešava u vašem telu, što znači, ako nešto nije u redu - osećate to fizički. Dobijate bolove u stomaku, glavobolju i slično, a 10. novembra 2023. godine prepoznaćete da nešto zaista nije u redu jer to utiče na vaše fizičko zdravlje. Ono što ćete vrlo brzo videti je da ono što ide naopako je ideja da ste posvećeni osobi sa kojom ste.
Ovo nije ono što ste tražili i niste voljni da se odreknete svoje slobode. U stvari, tokom tranzita Merkura u Strelcu, osećate se izuzetno uznemireno idejom da morate da ugrozite svoj lični prostor samo zato što je to ono što neko drugi želi... i sve to pod imenom „ljubav“. Da li je ovo ljubav, ili je ovo zatvor?
10. novembar će vas naterati da se zapitate zašto kažete 'da' stvarimana koje ne želite da pristanete. Znate da niste tip za posvećenost, a ipak ste pristali da uđete u ovakav aranžman iz razloga u koje više niste sigurni. Vi ste osoba koja treba da upozna sebe kao nezavisnu. Ovo je vaš život i u ovom trenutku se osećate kao da vam partner isisava životnu radost.

Možda će vas zanimati i koja 4 horoskopska znaka će sresti svoju blizanačku dušu pre 11.11. 2023. godine.

Sensa

BONUS VIDEO: