Ljubavni horoskop 27. novembar do 3. decembra 2023. donosi probleme mnogim znacima, jer u vezama nastaju sukobi. Osećanja će biti jača nego inače, jer nas Mesec u Blizancima čini ranjivima i unosi veliku konfuziju. Sunce je u Strelcu, izazivajući previranja u svačijim životima.

OVAN

Nije lako priznati kada grešite, ali ove nedelje ćete to morati da uradite. Sve češće se svađate sa partnerom, a razlog je najverovatnije greška koju ste vi napravili. Osećate da vam ništa ne polazi za rukom i kraj novembra stavlja vaše živce na ozbiljan ispit, pa bi bilo preporučljivo da budete oprezni sa rečima koje izgovarate svojim najmilijima.

Ako ste slobodni, nemojte insistirati da uđete u vezu koja je osuđena na propast.

BIK

Venera vam donosi mnoge izazove u ljubavi i, posebno u ponedeljak i utorak, imaćete burne razgovore sa partnerom. Pažljivo birajte reči i pokušajte da ga ne povredite, bez obzira koliko ste nervozni. Može doći i do razdvajanja, gde problemi postoje već duže vreme. Preporučljivo je da vodite računa o odnosima sa bliskim prijateljima, jer se sukobi javljaju i u ovom sektoru vašeg života.

Ako niste u vezi, neko vas snažno privlači, ali bilo bi dobro da dobro razmislite pre nego što prihvatite poziv na sastanak.

BLIZANCI

Očigledno, na vas utiče pun Mesec koji je u ponedeljak u vašem znaku. Sukobi identiteta, previranja i radikalne odluke. Sve vas ovo čeka, pa se spremite za 7 dana iskušenja. Osećate da vam nešto nedostaje u ljubavi, pa pokušavate da promenite partnera ili promenite vezu. Možete očekivati i razdvajanje, ako ne dođete do zajedničke tačke. Takođe, to se tiče porodičnog plana, gde se od vas traže određene stvari koje niste voljni da ponudite.

Ako ste sami, bivši partner se pojavljuje u vašem životu i čini da vam srce brže kuca. Da li je pomirenje dobra ideja? Intuicija će vam dati odgovor.

RAK

Vama vlada Mesec, pa osećate efekte punog Meseca 27. novembra. To je dobra vest, jer dobijate mnogo hrabrosti da napravite promenu o kojoj ste dugo sanjali. Sve počinje sa idejom koja je nikla u vašem umu i uspevate da je manifestujete u stvarnosti, što vama i partneru donosi mnogo radosti. Vreme provedeno sa voljenom osobom biće kvalitetno i izuzetno važno za vašu vezu. Takođe, krajem nedelje dobijate dobre vesti od prijatelja.

Ako niste u vezi, možda ćete izaći na sastanak koji ima posebno značenje.