Godišnji horoskop za 2024. Vagama najavljuje prisustvo vladara znaka, Venere, što osvetljava pregršt prilika za ispunjenje i uspeh.

POSAO I NOVAC

Pred vama je godina koja zahteva racionalizaciju i strateško razmišljanje. Tražićete ravnotežu i trudićete se da je postignete u ovom aspektu života. Ovo je odličan period za vas jer je dosadašnje iskustvo otkrilo mnoge lekcije koje sada konačno možete primeniti. Važno je da ostanete dosledni i da se krećete ka svom cilju. Prihvatite dobronamerne savete, ali sami nabavite kvalitetne informacije i nastavite da ulažete u sopstveno znanje. Ne radi se o instinktima, već o čvrstim temeljima na kojima treba graditi. Saturn baca senku na vas i ponekad vam otežava finansijski, ali znate da je odustajanje i zaustavljanje i analiziranje situacije odgovor za izlazak iz nje. Ne žurite sa odlukama i zapamtite da vaša empatijane zahteva da ispraznite džepove da biste pomogli drugima. Postoje i drugi načini da se to uradi.
Vaše diplomatske veštine i jasna komunikacija će vam izuzetno pomoći u karijeri, što ćete, uz prisustvo Venere, još snažnije koristiti. Zračite samopouzdanjem i znate kako da se izvučete iz bilo kog problema, upravo zato što znate kako da postignete ravnotežu. Nastavite u tom pravcu i nemojte se obeshrabriti.

LJUBAV I PORODICA

Porodični odnosi će biti ispunjeni nezaboravnim trenucima. Znaćete da pronađete sreću u svakoj sitnici i uživate u društvu svojih najmilijih. Za one koji tek razmišljaju o osnivanju sopstvene porodice, zvezde će biti posebno naklonjene, a neke će možda i prijatno iznenaditi.
Ljubav je, drage Vage, ove godine svuda za vas, čak i "u vazduhu", kako kažu. Bićete šarmantni i autentični ste i svoji, što će biti posebno privlačno. Dozvolite sebi slobodu i ako ste u partnerskom odnosu, začinite to putovanjima ili aktivnostima u skladu sa onim što vas oboje privlači. Nemojte se plašiti da otkrijete neke nove strane u sebi i svom partneru. Mogli biste da doživite preporod. Ipak, obratite pažnju na period retrogradnog Merkura, jer tada treba da ostanete hladne glave i ne činite ishitrene radnje. U tom trenutku uzdržite se od reakcija zbog kojih biste se nepotrebno požalili.

ZDRAVLJE

Ovo je idealan period za revitalizaciju i otkrivanje novih načina za brigu o svom umu i telu. Budite spremni da otkrijete nove oblike terapije i prepustite se njihovim prednostima. Nikad nije kasno da istražite rekreaciju koju do sada niste radili. U stvari, vaša težnja za blagostanjem ove godine vas poziva da uradite upravo to i uđete u formu koju ste oduvek želeli, ali ste odlagali.

Možda će vas zanimati i kojih 5 horoskopskih znakova će imati sreću na početku 2024. godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor. Sensa.hr

BONUS VIDEO:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure